Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » A BLACK VEIL BRIDES az emo...

Problem3girl kérdése:

A BLACK VEIL BRIDES az emo vagy inkább punk?

Figyelt kérdés

2013. febr. 15. 20:53
1 2 3
 11/23 anonim válasza:

Rock, rock zenekar istenem, véletlenül sem emo, erről a jelzőről sosem akartak hallani de tessék bemásolom:

"A Black Veil Brides stílusa az együttes 2006-os létrejötte óta folyamatosan változik. Mikor a Sex & Hollywooddal debütáltak, a hangzásuk a post-hardcore és az alternatív rock között mozgott, és tévesen az emo jelzőt is rájuk aggatták, a kinézetük miatt, de Andy soha még hallani sem akart erről, ő a kezdetektől egy rock együttesnek szánta a Black Veil Bridest." wikipdia: Black Veil Brides

2013. febr. 24. 17:56
 12/23 anonim ***** válasza:
Szerintem enyhén emos betütésű glam rock/metal zenekar. De ezek csak a külsőségek. Azokat meg ki nem szarja le??? A zenéjük a lényeg, az meg szeretem :)
2013. márc. 3. 14:11
 13/23 anonim ***** válasza:
Nem emo, és punk sem. De nehogy megszóljanak, hogy emót hallgatsz, még a végén cki leszel -.-'''
2013. márc. 10. 20:36
 14/23 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Hát, nem teljesen emo, de kicsit talán az is. Meg rock, de az csak olyan közös elnevezése az ilyen bandáknak (mint ahogy a bátyám egyszer meg is mondta nekem). Szerintem véletlenül sem punk, főleg, hogy olyan dolgokról zenélnek amin mi emok gondolkozunk, nem annyira a punkok. A kinézetük.. Hát, az sem punkos. Az is emo. De kérlek, attól még, hogy Kicsit emo is ne hagyd abba a hallgatását, őrültség lenne. Ha jobban érdekelnek a többiek véleményei (mikor csak a barátaidé számítanak+ ha nekik nem tetszik valami és neked igen+ezért elítélnek, nem igazi barátok) akkor ne hallgasd, add fel a zenét, meg az érzést ami akkor jön, mikor hallgatod őket. Hagyd a véleményeket!! Azért remélem segítettem. Puxx: emotional
2013. márc. 10. 20:54
 15/23 A kérdező kommentje:
Nem montam ,hogy attól még hogy emok nem fogom őket hallgatni csak akkor egy kicsit az ellenségeim lennénem mert én punk vagyok.!!!!
2013. márc. 11. 19:42
 16/23 anonim válasza:
Szerintem egyiksem vagy mindkettő:DD Nekem a kedvencem(emo vagyok) de szerintem bármelyik lehet.:))
2013. márc. 21. 20:30
 17/23 anonim ***** válasza:
"punk vagyok" XXXXXXXXXXXXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD majd kinövöd.. eléred a 15 éves kort aztán megjön az eszed :)
2013. márc. 27. 17:25
 18/23 A kérdező kommentje:
Hát képzeld nekem több eszem van mint neked!
2013. márc. 28. 09:58
 19/23 anonim ***** válasza:
Hát ilyen kérdéssel, amilyet feltettél, azért ezt megcáfolnám aranyom :)
2013. márc. 28. 16:52
 20/23 anonim ***** válasza:
29%
XD Te punk vagy, és BVB-t hallgatsz? Ha egy igazi punk-nak mondanád helyben összecsomagol. Ha lány vagy megértem, hogy tetszik a BVB tipikus 13-18 éves tiniknek szóló Emo/glam rock ill metál, v valami hasonló zene. Szövege tele van önsajnálattal, mi vagyunk a bukott angyalok és senki nem ért meg minket de leszarjuk mert mi csak önmagunk akarunk lenni.
2013. ápr. 3. 13:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!