Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Miért nézik le a zongoristákat?

Miért nézik le a zongoristákat?

Figyelt kérdés

Tehát, 14 éves lány vagyok, és sok hangszeren tudok játszani (gitár, hegedű, trombita, furulya,fuvola, cselló,)de amit a legjobban szeretek az a zongora. Tökéletesen olvasok kottát, van már egy-két darabom, de amikor a suliban előadtam, sokan dicsértek, de két lány, akik dobolnak azt mondták hogy csak azért megy ilyen jól a zongora mert az a legegyszerűbb hangszer. Ebben én nem értek egyet egyáltalán. Aki csak pötyög a zongorán, annak persze, de aki már két kézzel játszik (én) már komoly darabok, akkor igazán nem olyan egyszerű.

Ti mit gondoltok?

2013. febr. 14. 20:47
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Mit gondolsz, egy fuvolistából, bőgősből, harsonásból miért nem lesz soha pl.karmester? Mert egy bizonyos szintet ér el az agyuk..

Majdnem minden nagy zongorista előbb-utóbb vezényel is, pl.Baremboim, Ashkenazy, Kocsis.

Csak azért nem Glenn Gould lett a legjobb karmester a világon, mert nem vezényelt.

Zeneakadémiát végzett zongorista vagyok. Kva nehéz.

2020. okt. 26. 22:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!