Miért nézik le a zongoristákat?
Tehát, 14 éves lány vagyok, és sok hangszeren tudok játszani (gitár, hegedű, trombita, furulya,fuvola, cselló,)de amit a legjobban szeretek az a zongora. Tökéletesen olvasok kottát, van már egy-két darabom, de amikor a suliban előadtam, sokan dicsértek, de két lány, akik dobolnak azt mondták hogy csak azért megy ilyen jól a zongora mert az a legegyszerűbb hangszer. Ebben én nem értek egyet egyáltalán. Aki csak pötyög a zongorán, annak persze, de aki már két kézzel játszik (én) már komoly darabok, akkor igazán nem olyan egyszerű.
Ti mit gondoltok?
Mit gondolsz, egy fuvolistából, bőgősből, harsonásból miért nem lesz soha pl.karmester? Mert egy bizonyos szintet ér el az agyuk..
Majdnem minden nagy zongorista előbb-utóbb vezényel is, pl.Baremboim, Ashkenazy, Kocsis.
Csak azért nem Glenn Gould lett a legjobb karmester a világon, mert nem vezényelt.
Zeneakadémiát végzett zongorista vagyok. Kva nehéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!