Gáz, ha egy lány dobol?
Figyelt kérdés
Másfél éve kezdtem dobolni,egy haverom segített,és már elég jól tudok.Az osztályomban meg egyre többen piszkálnak,mert hogy lány vagyok,meg kizárt,hogy ilyen fiatalon tudjak dobolni.Hogy csak kamuzok.Még nincs saját dobom,ezért is gondolják,hogy kamuzok.A haverom hangszerén szoktam gyakorolni.
Tényleg gáz,hogy dobolok?
14/L
2013. febr. 14. 18:48
11/14 anonim válasza:
Én úúúúgy meg akarok tanulni dobolni! Szerintem tök menő! De a szüleim nem engedik, mert nincs hely meg minden!
De neked meg hajrá! Csak féltékenyek! Egyik osztálytársam(mondjuk fiú, de mindegy) is dobol, még nincs csak most tölti majd be a 13-at és szerintem nagyon jól játszik, szal nem lehetetlen ilyen fiatalon jól dobolni
14/L
12/14 anonim válasza:
Az a lány aki dobol mindig bejön :D 16f
13/14 anonim válasza:
hello én 13 éves lány vagyok és 8 évesen kezdtem el dobolni, akkor mindenki izélt, hogy: "ugyse fogsz tudni megtanulni rendesen dobolni" meg hasonlók, pedig sikerült és a 11. szülinapomra kaptam egy dobfelszerelést (a szomszédok nagy örömére xD) szóval ne foglalkozz vele, hogy ki mit mond, ha szeretnéd csináld és ennyi :) Mert rám is roh@dt irigyek az osztályban, de megérdemlik!
14/14 anonim válasza:
A dob az nagyon jó. Én gitározok. Ennyivel is több vagy mint a körülötted lévők.( : 14L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!