Mi ezekről az instrumentálokról a véleményetek?
http://www.youtube.com/watch?v=UIpTep8hLXs
ez ilyen hip hop beat féle
http://www.youtube.com/watch?v=WJAaugVYjFU
ez pedig dubstep :)
első próbálkozások , hip hop az én szerzeményem , a dubstep pedig a barátnőmé !
Ui.: mindketten lányok vagyunk :):D
nyugodtan lehet őszintén :)
Ez a két borzalmas katyvasz mitől "instrumental" ?
Összevágott elektronikus zajok. Az instrumental kifejezetten hangszeres zenére utal, ezek a.... keresem a zene helyett megfelelő kifejezést... szóval ezek a hangminták zenét nyomokban sem tartalmaznak.
Ennyit arról hogy tanultál hangszeren játszani.
Instrumentális = hangszeres. Pont.
Úgy látszik a "nyugodtan lehet őszintén"-t nem gondolta komolyan a kérdező.
Mégis mit vártatok csajok? Mindenki az égbe fogja dicsérni ezeket az alkotásokat, amiket két perc alatt összedobtatok? Őszinte véleményeket kértetek, megkaptátok. Bármelyik játszott hangszereden adtál volna elő bármit, nagyobb sikere lett volna.
Komolyan gondoltam az őszintét :) De ez már túllépte a határokat. Mármint nem a te véleményed és nem azt vártam , hogy agyba-főbe fogják dicsérni.
Egyébként nem 2 perc volt hidd el ..
Ezekkel ne foglalkozz. Olyan emberek, akiknél tények nincsenek, azt hiszik, a saját véleményük a tény. Nagyon agyoniskolázottak, de valahogy arról lemaradtak, hogy létezik valami, amit úgy hívnak: ELEKTRONIKUS zene.
Tudom, tudom, megmondják, a zenét, csak hangszeren játsszák... bár fogalmuk sincs arról, hogy mit is jelent egyáltalán a hangszer szó... :D
A zenékről: nekem mindkettő elég kiforratlan. Gondolom ez csak próbálkozás, de majd ha rendes számot csináltok, próbáljátok meg kitölteni az időt. Tehát építsétek fel, és legyen fő dallam motívum, meg ilyenek
Fogolomzavarban van az okoska, aki válaszolt. A te művedtől eltekintve, ami úgy sz*r ahogy van, csak tévedéseket írt az illető. Kimondta a kulcsszót, elektronikus zene. Majd önmagának ellentmondva ezt hangszeres zenének nevezi. Az elektronikus zene nem instrumentális zene. A google nekem nem hivatkozási alap, az csak azt mutatja meg, hogy fogalmatlan idióták butaságokat böfögnek a világhálóra színvonaltalan blogjaikon. Attól hogy tízezer member beszél butaságot, attól az mág nem lesz igaz.
Te meg tizenheteske, ne nyilváníts véleményt, tizenévig tanultam zongorázni, és lehet hogy több komolyzenei felvételt készítettem, mint amennyit te hallgattál.
Ezen az oldalon képtelenség olyan kérdést írni amibe ne tudna valaki belekötni... ha nem írtam volna az instrumental szót akkor valami más lenne a bajotok. Beledöglenétek, ha valahol nem lehetnétek ti az okosak.
A továbbiakban nem kommentálom a dolgokat, el lesztek ti itt magatoknak úgyis, mert nem fogjátok tudni befogni a pofátokat. :"D Fogadjunk, hogy jön az okoskodás? :) nanana?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!