Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Miért szóll rosszul a cintányé...

Miért szóll rosszul a cintányérom?

Figyelt kérdés
Most vettem egy paiste 201 cintányér szettet de a crash cintányér egyáltalánn nem úgy szóll mint kellene neki ,de miért nem ? Ezt nagyon befolyásolja a cintányér álványa ?

2013. febr. 11. 19:05
 1/6 anonim ***** válasza:

Hajszál repedés van a cintányéron.

Vidd vissza ha garis.

2013. febr. 12. 01:47
 2/6 A kérdező kommentje:
és ezt a hajszálrepedést nemlehet látni ?
2013. febr. 12. 16:19
 3/6 anonim ***** válasza:
azt nem tudom hogy látod e, nézd meg jó alaposan, van halyszál repedés amit csak mikroszkóppal lehet látni, vagy nincs jól megmunkálva a hangszer, ha te ugy hallod hogy nem úgy szólal meg amire te számítottál, akkor vid vissza hogy cseréljék ki, Nem vagyok zenész de én is meghalanám ha zenével foglalkoznék, hogy nem úgy szól ahogy szeretném.boltban kiprobáltad a hangját?
2013. febr. 12. 16:31
 4/6 A kérdező kommentje:
nem mert egy weboldalról rendeltem.Az álványtól nem függ milyen jól szóll ? mert nekem a cintányér állványom elég ócska ,és a dobtanárom mondta ,hogy függ az állványtól is ,hogy mennyire jól szóll.De akkor majd elviszem a dobórára és ott rászereljük egy jó állványra és ha azon sem úgy szóll akkor kicseréltetem.
2013. febr. 12. 17:00
 5/6 Bélukaa válasza:

nem függ az állványtól csak hogy mennyire tompítja le a szorítószivacs.Amugymeg 201 az nem egy csúcskategória :)én is 101 essel kezdtem.attól mert nem erre számítottál az attól még jó lehet!

tompa??Éles miylen hagja van?

2013. febr. 12. 18:14
 6/6 A kérdező kommentje:
Tompa a hang ,ha megütöm akkor inkább kong és nagyon bezúg.Néztem róla videókat és egyáltalán nem úgy szóll ahogy a videókban.Tudom ,hogy nem csúcskategória de ettól jobban kéne ,hogy szóljon.
2013. febr. 12. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!