Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi a véleményetek a Bullet...

Mi a véleményetek a Bullet for My Valentine új albumárol? "Temper Temper"

Figyelt kérdés

Már régóta hallgatom őket és nagyon szeretem a zenéjüket. De szerintem ezt az albumot nem találták el annyira mint az eddigieket. Eddig a The Poison ütött a legnagyobbat!!

\m/

2013. febr. 7. 22:28
 1/4 simpleplan159 ***** válasza:
Még az album meg sem jelent, csak két szám: a Riot meg a Temper temper... Nyilván az ezelőtti három album nekem is jobban tetszett, de ez sem olyan rossz. A Temper temper kifejezetten jó, a Riot meg olyan érdekes hard rock, de azért nekem tetszik. Amúgy is egyre idősebbek és változik a zenéjük, Matt azt nyilatkozta, hogy el akartak érni egy hangzást, és úgy gondolja, hogy elérte. Én várom az albumot, mert szerintem jó lesz, mint minden BFMV album jó!!!
2013. febr. 8. 10:36
 2/4 A kérdező kommentje:

Már a youtube-on rajta van 5 napja :D

Ha nem több :D

Kösz a hozzászólást !:)

2013. febr. 8. 15:25
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem k.vára tetszik :P Nagyon imádom :)
2013. febr. 8. 20:49
 4/4 anonim válasza:
nem rossz! :)
2013. febr. 11. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!