Mi a véleményetek a Junkies legújabb "Mi van veled? Semmi? " albumáról?
Csak mert nekem valahogy furcsának tűnik ez az album, bár még csak pár napja hallgattam meg először. Tulajdonképpen mindegyik szám tetszik, csak valahogy mintha alteresebb irányba tolódtak volna, pl. a Szerelmedtől lettem ilyen. Meg ott a Frizura, amit meg nem tudok hogy értelmezni. Valahogy nem tudom elképzelni Szekerest és Rikit, ahogy egy focipályán rohangálnak. És a Szarni a világra refrénjének a dallama csak engem emlékeztet a Gedeon bácsira?:D
Szóval jó ez az album, csak valahogy picit én meglepődtem. Nektek hogy tetszett?
Gondolom nagyon boldog volt tőle:D
Nálam is ez van, hogy minden egyes eddigi albumukat kívülről fújom, és pont ezért lepődtem meg, mert tőlük máshoz voltam szokva. De mondjuk az is unalmas lenne, ha kilencszer megcsinálták volna a Nihilt. Meg úgyis az lesz, hogy meghallgatom még párszor az új számokat, és ugyanúgy fogom imádni őket, mint az eddigieket. Csak érdekel mások véleménye is, mert a baráti körömben is nagyon megosztó album, van aki teljesen rákattant, van aki meg fikázza.
Nekem nagyon tetszik :D a Frizura szerintem pedig csak egy kis poénkodás szerű lett mert tényleg érdekes lenne elképzelni őket a pályán.
Az album meg talán azért lehet valakinek fura mert valamelyik szám kissé Stereomilkes lett.
Egyébként a Szarni a világra tényleg hajaz egy kicsit a Gedeon bácsira XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!