Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Zongorához kottákat?

Zongorához kottákat?

Figyelt kérdés
nem találok a neten nagyon két kezes kottákat zongorához. mindegy hogy híres vagy régi vagy milyen, csak tudjak mit gyakorolni, játszani. az egy kezes nem jó, mert mire megcsinálok mellé bal kézzel egy akkorcos kíséretet, addigra lemegy a nap :) előre is köszi
2013. febr. 7. 15:04
 1/8 anonim ***** válasza:
nézd mennyi: [link]
2013. febr. 7. 15:19
 2/8 A kérdező kommentje:
de szupi, köszi szépen!! már találtam is jókat benne!! :)
2013. febr. 7. 15:23
 3/8 anonim ***** válasza:
Csak nekem gyanus? Ismered a kottát, olvasol basszuskulcsot, tanultál zongorázni, és nincs kottád? Én 8 év alatt felhalmoztam annyit hogy azt sem tudom hová rakjam.
2013. febr. 7. 22:36
 4/8 A kérdező kommentje:
igen, kiskoromban jártam zongoraórára és szolfézsra, így ismerem a kottát és volt is sok, de sajna otthon eltűnt. ennek kb 15 éve. most újra akarok zongorázni, ezért kezdek el újra gyüjtögetni jó kottákat. ez miért lenne gyanús?
2013. febr. 8. 10:23
 5/8 anonim ***** válasza:
Dicséretes dolog. Jó hallani hogy az ember törekszik. Sok sikert kívánok. És kitartást!
2013. febr. 8. 16:53
 6/8 anonim ***** válasza:

Személye ajánlatunk önnek, (alatt nézd meg, hogy jó-e)

[link]

2013. febr. 9. 11:09
 7/8 anonim ***** válasza:

[link]

Amelyikre kattintasz egy palakátot fog mutatni.

Fent a negyedik nyílra rákattintasz, már ott is a kotta!:)

2013. febr. 9. 11:18
 8/8 anonim ***** válasza:
2013. febr. 9. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!