Honnan tudnék letölteni zongorára modernebb zenei vagy Beatles vagy jazz vagy akár rock 'n roll számokhoz kottákat? Mert én kerestem de sehogy sem találtam.
Figyelt kérdés
2013. jan. 19. 11:40
1/3 anonim válasza:
Kevés kotta van fent a neten csak úgy. Terjesztése, másolása illegális. Ezért is vannak inkább fizetős oldalak. itt maga a szerző is részesül a pénzből. EBM stb... Csak az a gáz hogy ezek elég szegényes készlettel rendelkeznek. Aki már 6-8 éve foglalkozik komolyan a zenével, és kottával, az úgy is összeszedi magának a leg érdekesebbeket.
Tab kottának csúfolt valami viszont ingyenes. Mert ahhoz aztán nem kell ész.
3/3 anonim válasza:
ha egy konkrét számra gondolsz, akkor érdemes egy külföldi keresőre menni fel és ott keresni, mert a google-on nem sok mindent találsz. Pl. yandex.com; bing.com;stb. írd be a szám nevét utána pedig: sheets vagy pdf vagy download, meg ilyesmik ha angolos vagy :) Rengeteg van, főleg az ismert számokból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!