Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Honnan tudnék letölteni...

Honnan tudnék letölteni zongorára modernebb zenei vagy Beatles vagy jazz vagy akár rock 'n roll számokhoz kottákat? Mert én kerestem de sehogy sem találtam.

Figyelt kérdés

2013. jan. 19. 11:40
 1/3 anonim ***** válasza:

Kevés kotta van fent a neten csak úgy. Terjesztése, másolása illegális. Ezért is vannak inkább fizetős oldalak. itt maga a szerző is részesül a pénzből. EBM stb... Csak az a gáz hogy ezek elég szegényes készlettel rendelkeznek. Aki már 6-8 éve foglalkozik komolyan a zenével, és kottával, az úgy is összeszedi magának a leg érdekesebbeket.

Tab kottának csúfolt valami viszont ingyenes. Mert ahhoz aztán nem kell ész.

2013. jan. 20. 00:35
 2/3 anonim válasza:
2013. jan. 23. 08:03
 3/3 anonim válasza:
ha egy konkrét számra gondolsz, akkor érdemes egy külföldi keresőre menni fel és ott keresni, mert a google-on nem sok mindent találsz. Pl. yandex.com; bing.com;stb. írd be a szám nevét utána pedig: sheets vagy pdf vagy download, meg ilyesmik ha angolos vagy :) Rengeteg van, főleg az ismert számokból.
2013. márc. 31. 11:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!