Melyik banda jobb? A Big time rush, a one direction vagy a Green day?
Figyelt kérdés
szerintem a green day a jobb de csomóan azt mondják hogy az a béna banda.Pedig szerintem nagyon jók.Szerintetek?2013. febr. 5. 14:31
61/76 válaszolj lécci válasza:
One Direction a legjobb! <3
62/76 anonim válasza:
Nekem a Green Day a kedvencem, sok érzelem, emlék fűz hozzájuk. A másik kettőt nem ismerem. A One Direction-ről hallottam már, mert az egyik legjobb barátom (természetesen lány az illető) szereti őket. De egy számukat se hallgattam meg.
15/F
63/76 Fuchs Dorina válasza:
Egyértelműen GREEN DAY FOREVER! <333333
64/76 anonim válasza:
A Green Day és a One Direction is sz*r. A legjobb a BTR! I Love Big Time Rush!!!!
65/76 buborékosvíz válasza:
Green Day a best, ez nem vitás, a One Sirection egy seggnyaló csajozós szar, a btr sztem jó, de a Green Day fényévekkel jobbM
66/76 anonim válasza:
Egyértelműen Green Day.... Aztán 1D.. BTR meg.... Lista legalján sem kap helyet.....
67/76 anonim válasza:
Egyébként (előző vagyok:'D) egyáltalán ez a három hogy jön össze? A Green Day rock. A 1D pop-rock. A BTR meg nem tudom mi. Gondolom, pop
70/76 anonim válasza:
A legjobb a One direction, a második a BTR, a Green day-ről aztszem hallottam már, de nem biztos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!