Melyik banda jobb? A Big time rush, a one direction vagy a Green day?
Ezeket már én is leírtam, nem kell 100-szor elmondani
20/F
A Big Time Rush nem hiszem hogy mindig új dologgal áll elő. Ugyanazt nyomják mint a többi divat együttesek. És ha mégis: max három éve vannak együtt, ne csodáld ha mindig új dologgal állnak elő, ha tényleg így van.
A Green Dayt pedig ne szóld le addig, ameddig ilyen Big Time Rush izéket hallgatsz. A Green Day saját maga jutott el odáig ahol van, és őket nem reklámozta semmi és senki pályájuk elején. Ellenben a Big Time Rush-al, akik a média, és a Nickelodeon által lettek híresek.
A Green Day tagjai gyerekkoruktól nagyon sokat gyakoroltak zenélni, tudták, hogy mit akarnak és felküzdötték magukat oda ahol most vannak. Nagy a különbség szerintem a Green Day és a Big Time Rush között.
Ja és képzeld midig mutatnak valami újat, mert ha nem mutatnának nem lennének 28 éve pályán.
Annyi idősen, mint te most, akkora zenei tudásuk volt, amekkora neked soha nem lesz. Ha tényleg nem vagy 12 éves.
És nem a zenei ízlésedet akarom megváltoztatni, mert úgyis azt hallgatsz amit akarsz, de azért tudd hogy ki hol van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!