Mondanátok pár jó rockbandát?
Figyelt kérdés
Olyanokat mondjatok, amik szerintetek egy 14-15 éves tininek valóak, és szerintetek is jók!!! Köszi :d2013. jan. 30. 20:44
1/8 Sophiea válasza:
Green Day, Linkin Park, Evanescence, Paramore, Nickelback, Korn. Van köztük punk és nu-metal is,de ha ilyen fajta zenéket hallgatsz akkor ezek tetszeni fognak. Magyarból van a Hooligans, Just Another és az Anti Fitness Clubb.
2/8 1112 válasza:
Szia!!:) Ehhez sokat írtam, pl a 11. válasz az enyém!!:)) Hallgasd őket szeretettel!!!:)
http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__zene__3058554-zuzo..
3/8 anonim válasza:
Rammstein, Slipknot, Skillet, Tankcsapda, Depresszió, Korn, Green Day, Black Veil Brides, Fit For The Rivals,
4/8 anonim válasza:
Csekkold le a Radiohead "Pablo Honey" és "The Bends" című albumait. Szerintem messze a legjobb zenekar, ami jelenleg létezik, és alig ismerik errefelé. Talán még az "OK Computer" is elég rockos, de utánna a "Kid A" és az "Amnesiac" eléggé... kísérleti irányba ment el. A "Hail to the Thief" és az "In Rainbows" megint picit visszatért a régi stílushoz, de nem annyira "zúzós". A "The King of Limbs" pedig TELJESEN más stílus... őszintén, szerintem egy új stílust alkottak meg :D
Ha jobban érdekel, küldj nekem egy privátot, és linkelek számokat, illetve album letöltéseket.
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!!! :)) <3 Ezek mind tök jók!!!!!!
2013. febr. 1. 20:51
6/8 anonim válasza:
Én csak magyarokat hallgatok: Edda, Lord, East, Omen, Árnyak (ok, ez dark rock, nem biztos), Vad Fruttik, Leander, Ossian, Bikini, Republic, Omega, Téveszme (ez kicsit hörgősebb), Kárpátia, Heaven Street Seven, October, Ismerős Arcok
7/8 anonim válasza:
THE PRETTY RECKLESS, THE SUBWAYS, IVAN AND THE PARAZOL
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2013. febr. 8. 22:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!