Hányan ismeritek a Red Hot Chili Peppers nevű rockbandát?
Figyelt kérdés
2012. jún. 11. 16:52
1/7 anonim válasza:
-.- Mivel elég népszerűek, elég sokan, középsuliban nem volt az osztályban olyan aki ne ismerte volna őket.
2/7 anonim válasza:
Szerintem is elég ismert. Szeretem őket. :)
3/7 A kérdező kommentje:
Jaj de jó, én is szeretem őket. Ahhoz képest, hogy ilyen régóta megalakultak, ahhoz képest elég jól fent tudtak maradni.
2012. jún. 11. 17:07
4/7 anonim válasza:
szerintem inkább az jelentkezzen, aki nem ismeri őket!:D
6/7 k.lau13 válasza:
Az elsőnek de mázlija van, itt a suliban állati sokan nem tudják, kik azok...
Amúgy sok rock együttes van, akik régebben kezdték, és még mindig zenélnek vagy nem régen fejezték be :) Legalább ők igazi zenészek :)
De mindegy, amúgy csak annyit akartam, hogy tényleg sokan szeretik őket.
7/7 anonim válasza:
Hát az én osztálytársaim csak dubstepet meg egyéb fost hallgatnak a rádióból. Ha azt mondom RHCP tudják h mi az csak nem ismerik őket nagyon... Borzasztó:) 13/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!