Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi a véleményetek a Dalriada...

Mi a véleményetek a Dalriada zenekarról?

Figyelt kérdés
Egyáltalán ismeri valaki? Én imádom őket,kedvenc zenekarom,de nem nagyon találkoztam még olyan emberrel,aki ismerné vagy szeretné őket...Esetleg ki a kedvenc tagod és miért?
2009. szept. 2. 16:20
 1/10 Thurston ***** válasza:
65%

O.o

Pedig elég felkapottak mostanában. Meg végülis mindig is azok voltak. Azt hittem minden rockzenét kedvelő ember ismeri őket.

Én nem különösebben kedvelem a zenéjüket, de a bilentyűsükkel van egy közös bandánk, tehát azért valamelyest ismerem őket. Elég jó zenészek mind.

2009. szept. 2. 17:41
 2/10 anonim ***** válasza:
50%
én is szeretem őket,kedvenc zenekaraim egyike
2009. szept. 2. 18:52
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
hallgatom őket néha, tetszik a zenéjük, de élőben szerintem szörnyűek. legalábbis az én zeneértő füleimnek.
2009. szept. 2. 20:17
 4/10 Thurston ***** válasza:
75%
Maximum az énekesnőt hallhatod szörnyűnek a te értő füleiddel. Meg az előző szintis is elég béna volt, szerencsére tőle hamar megváltak.
2009. szept. 2. 20:31
 5/10 anonim ***** válasza:
67%
valóban, ezt kihagytam, az énekesnő miatt szörnyűek élőben, bár a pasi sem mindig remekel
2009. szept. 2. 21:41
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is, élőben az énekesnő nagyon nem az igazi. Bár nekem egy idő után stúdió felvételeken is irritáló, Nap és Szél Háza viszont egy kedvenc nóta.

Amadea volt énekesnőjét még talán eltudnám képzelni.

2009. szept. 2. 22:18
 7/10 A kérdező kommentje:
valóban Laura nem valami "hűdefasza" énekesnő,de szerintem az utóbbi időben (Fergeteg-Szelek) elég sokat fejlődött a hangja... Meg az új albumról is hallottam már 3 számot és ott is észrevehető a változás... Nekem élőben is nagyon tetszettek :) igaz Laura néhol kicsit hamiskás,de melyik az az énekes amelyik nem?
2009. szept. 3. 14:24
 8/10 anonim ***** válasza:
55%

Kérdező: Válaszodra válaszolva Bruce Dickonson, az Iron Maiden énekese nem hamiskás élőben. :)

A zenekar egyébként elég felkapott, ja, jól meglovagolták ezt a folk-metal vonalat, ez a -core irányzatok mellett a legmenőbb manapság. A dobosuk elég jól üti a gyors témákat, amik hasonló folkos metal bandákban nem nagyon fordulnak elő. Nem szeretem őket, de elismerem, hogy bármelyik populárisabb magyar metal zenekarnak követendő példa, amit eddig letettek az asztalra és AHOGY letették az asztalra a dolgaikat.

2009. szept. 5. 02:09
 9/10 anonim ***** válasza:

Kedvenc zenekarom!

Nem tudom miért de valahogy soha nem unom meg a számait, pedig tényleg nagyon sokszor hallgatom, és még eddig egyiket sem untam meg (Védj meg láng, Téli ének, Szondi két apródja, Égnek ostora, Wales, Drégel- ez sztem különösen szép, főleg az eleje)

Szerintem szép hangja van a csajnak is a studió albumokon, élőben edig egyszer hallottam, de arra már nem nagyon emlékszem h milyen volt, de viszont maga a Laura nem nagyon szimpatikus nekem... meg úgy az egész együttes olyan, h amíg csak a zenéit hallom, akkor elképzelem őket vmilyennek, és utána pedig kiderül h nem olyanok (persze nem ismerem őket személyesen, a studió werkből szedtem ki ezt)

szal én csak a zenéjükért szeretem őket, de azt viszont nagyon!!

2009. okt. 20. 19:29
 10/10 anonim ***** válasza:
Ismerem és imádom :) Andris a kedvenc, ő írja a zenét, a szöveget, a banda atyja, és amúgy vonzó:D Aztán meg Tadeusz, mert egy állllllat :D
2010. máj. 8. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!