Mi a véleményetek erről a zenekarról?
Figyelt kérdés
a "média" menüpontban meg lehet hallgatni az egyik feldolgozásnak koncert felvételét
Nekem tetszik! Csak azért kérdezem mert a bandatagok jó ismerőseim még kezdők a szakmában, de szerintem van jövőjük...
szerintetek?
2011. ápr. 3. 13:09
1/2 anonim válasza:
a felvétel nagyon rossz minőségű, és ráadásul csak egy szám van... ez alapján nehéz bármilyen véleményt mondani... ritmus megvan, és nem tűnik hamisnak az énekes sem.
azt tudom nekik tanácsolni hogy játszanak sokat a nyilvánosság előtt, kocsmákban, klubbokban INGYEN. aztán ha tetszik az embereknek, akkor terjed, mint a pestis, feltudnak venni pár számot, felkerülnek youtubera stb- stb.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! megmondom nekik :D
2011. ápr. 3. 13:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!