Énekes szeretnék lenni, de hogyan? Többi lent
Figyelt kérdés
13 éves vagyok a hangom mezo s szoprán között van.! Az énektanárom szerint jó a hangom. S szeretnék énekes vagy színész pályán befutni.! Lehetőleg minél hamarabb.Akár milyen bandában benne lenék számomra ez nagyon fontos.! (nem akarok jelentkezni semmilyen tehetségkutatóba, mert az egész iskola rajtam röhögne akkor is ha jól csinálnám)2013. jan. 29. 14:38
1/3 anonim válasza:
Először is ez nem olyan egyszerű. Én is szeretnék a hangommal foglalkozni a jövőben és nekem is mondták ,hogy jó. A hangképzéséhez több év kell. Ha "beakarsz" futni mindennap 3 órán keresztül énekelj és tanulj meg sok dalt na és légy türelemmel. Ilyen fiatalon csak olyanok énekelnek sztárként akikkel a szüleik foglalkoztak kiskoruktól kezdve ilyen téren. Szerintem 15-16 éves korodban próbálkozz. Ha elakarod érni a célod rendszeresen mindennap énekelj!!! A dalokat pedig ne bemagold hanem rendesen tanuld meg énekelni is és előadni is. Egy dalhoz kb 2-3 nap kell ,hogy rendesen megtanuld. Fogadd meg a tanácsomat és sok sikert a továbbiakban!!! ui.: esetleg hívd össze a barátaid és/vagy családod és énekelj nekik, hallgasd meg a kritikáikat és tanulj belőle.
2/3 anonim válasza:
Szia! Szerintem várj a befutással még egy kicsit. Az elõttem szólónak teljesen igaza van. Magánének tanárhoz jársz? Õ nagyon sok mindenre megtanít. Én is 13 éves vagyok, és nekem is az a célom, hogy színész legyek. Esetleg ha olyan helyen élsz, akkor ajánlanék egy amatõr színésztársulatot, vagy drámakört. Ott is sokat fejlõhetsz :) sok sikert! :)
3/3 A kérdező kommentje:
1.kommentelõnek: nagyon sokat éneklek.! èjjel- nappal 1 hèten 2x jàrok korúsba szóval ha akarnàm sem tudnàm hanyagolni meg persze nem is akarom hiszen imàdok ènekelni.!!. S sok sikert
2.kommentelõ: Igen minden féle kèppen szeretnèm ha tudnàl ajànlani szakköröket.! Pècsen lakom. Sok sikert.!
S köszönöm a sok tanàcsot!
2013. febr. 11. 22:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!