Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Énekes szeretnék lenni de...

Énekes szeretnék lenni de hogyan? A tanárom szerint nagyon jó a hangom. S minél elöbb énekes szeretnék lenni.!

Figyelt kérdés

#énekes!
2013. jan. 8. 06:49
 1/7 anonim ***** válasza:
X-faktor, Voice, Megasztár, Youtube
2013. jan. 8. 08:54
 2/7 anonim ***** válasza:

Énekelj sokat!! :-)

Magadnak, családnak, barátoknak, köszöntsd fel őket egy dallal a születésnapjukon vagy más alkalmakkor, suliban rendezvényeken, karaoke klubban stb, ragadj meg minden alkalmat, hogy mások előtt énekelhess!

Indulj vetélkedőkön, meghallgatásokon - a tévés tehetségkutatókat felejtsd el, azokban előre nagyjából ki vannak osztva a kártyák, ezt például onnan tudom, hogy engem profi énekesként megkerestek azzal, hogy induljak az egyik ilyen versenyen, mert pont olyan hangot szeretnénenek, mint az enyém, és nagyon jól járnék!

A gyakorlat a legjobb mester, még ha eleinte izgulsz is, vagy nem a legjobban sikerül valami.

És hallgass rengeteg olyan dalt, amilyet szeretsz, amilyeneket szívesen énekelnél.

Meg találd ki magadnak, hogy MIÉRT szeretnél énekesnő lenni, és képzeld el azt, milyen lenne, ha már az lennél. Ha elég erős a motivációd, az sokkal többet segít, mint a részletek, hogy hogyan.

Sok sikert!

2013. jan. 8. 11:40
 3/7 A kérdező kommentje:

youtube,voice?? youtube-ra elöbb raknám fel a "saját klippemet" mint h tehetség kutatóban lépjek fel mert ha elbuknék akkor az egész iskola rajtam röhögne s....stb....

2.kommentelő: igen ezeket csinálom :)

2013. jan. 8. 14:26
 4/7 anonim ***** válasza:
Szuper, csak folytasd!
2013. jan. 8. 22:07
 5/7 anonim ***** válasza:

Xfaktorokat, meg tévés szutykokat felejtsd el. Előre el van döntve ki fog nyerni, az egész nem a tehetségről szól, hanem arról, hogyan gyűjtsenek minél több sms-t. Fiú vagy vagy lány? mert mi keresünk egy jó hangú énekesnőt. Koncertek tömkelege vár minket, az pedig csak hírnévvel jár ha az ember jól csinálja. Amennyiben érdekel írj privit!

Tegernako

2013. jan. 9. 09:51
 6/7 A kérdező kommentje:
Szia azokra nem is gondoltam :) Lány :) Persze minden féle képen írók vagy te is irhatnál
2013. jan. 10. 13:16
 7/7 anonim válasza:

Az tévedés hogy a tehetségkutatókban előre el van döntve hogy ki fog nyerni, az viszont igazhogy ott nem a hangodon múlik hogy nyersz-e. Producerek hallgatnának meg, ha nem "eladható" a hangos akkor sehova se jutsz, ha pedig az, akkor is csak kis országunkban fogják tudni hogy ki vagy, legfeljebb egy-két évig...

Én is azt ajánlom hogy szoktasd magad közönséghez, énekelj barátok, család előtt, vagy utcazenèlj, nekem az jött be ilyen szempontból. És még egy kis zsebpénzt is összeszedtem. A lényeg hogy legyél magabiztos, tudd hogy jó vagy és ne hagyd hogy elbizonytalanítsanak. Sokan meg fogják próbálni.:) én mindenesetre sok sikert kívánok, ki tudja, lehet hogy egyszer még mindketten elérjük a célunkat a zenénkkel:)

2013. aug. 3. 08:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!