Egyszer hallottam egy számot rádióban aminek nem tudom a címét elég lassú volt és halk is szinte csak az énekes csávónak hallatszott a hangja de neki olyan reszelős metálos hangja volt de mindez lassan. Tudtok ilyet? Lécci írjatok minél több dalt!
Figyelt kérdés
Előre is köszi.2010. jún. 24. 18:51
1/15 anonim válasza:
minek kell több, ha csak egy számot hallottál? oO
2/15 A kérdező kommentje:
Azt nemtom miért irtam de az az egy kell de többől valószínűbb hogy az meg lesz :D nagyobb rá az esély hogy meglesz
2010. jún. 24. 19:04
3/15 anonim válasza:
Rammstein Ohne dich
szerintem a leírások pont rá illenek
4/15 A kérdező kommentje:
Köszi, de angol volt, és azt még elfelejtettem irni hogy nem csak kicsit volt reszelős ugy közepesen nem nagyon
2010. jún. 24. 19:44
5/15 A kérdező kommentje:
Rosszul irtam nem nem kicsit hanem kicsit :D
2010. jún. 24. 19:45
6/15 A kérdező kommentje:
Elég slágeres számnak hallatszott
2010. jún. 24. 19:56
8/15 A kérdező kommentje:
Kösz, de nem. Egy dolog ragadt meg bennem volt egy ilyen mondatrész benne hogy only lonely de biztos hogy nem ez a cime mert végig néztem meg valami one... nemtom mi is volt. nah csak ennyi köszi
2010. jún. 24. 20:52
9/15 A kérdező kommentje:
Az énekesnek helyenként volt reszelős hangja
2010. jún. 24. 20:58
10/15 anonim válasza:
na így azt az életbe nem találsz meg számot...inkább dúdolj belőle...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!