Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Rajtam kívül van olyan aki...

Rajtam kívül van olyan aki jobban szereti a 80-as évek zenéjét, mint a mai slágereket?

Figyelt kérdés

Szivesebben meghallgatok egy 80-as évekből való számot,mint pl. mai dalokat.Persze van olyan akit nem nagyon szeretek,mert nem az én stílusom,vagy akit nem is ismerek,de vannak nagy kedvenceim is.Nektek?Kit szerettek?

Légyszi kort és nemet is írjatok.

15L

2013. jan. 27. 17:33
1 2
 11/17 Szergej55 ***** válasza:
Bocs, a kor és nem lemaradt, 19F
2013. ápr. 25. 18:41
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Van, pl. én. Mondjuk régi meg új zenét is hallgatok, de az újak közül nem olyanokat, amik például a viva tv-n mennek.

Amúgy egyik legnagyobb kedvencem a Depeche Mode. Olyan zseniális zenét senki sem tud játszani, mint ők! (Bár lehet kicsit elfogult vagyok, de én így érzem :D.) A mai szánalmas autotune "énekesek" a nyomukba sem érhetnek. Amúgy nem az számít igazán, hogy mikori egy zene, mert sok jó új zene is van, de azért nézzük meg a minőségbeli különbséget a régi és új mainstream zene közt...

2013. ápr. 26. 15:36
 13/17 anonim ***** válasza:
Ja, ezt kihagytam: 16 (de nemsoká 17)/L
2013. ápr. 26. 15:39
 14/17 A kérdező kommentje:

Hát igen.Mikor meghallom,hogy valaki beképzelten azt mondja egy kb. egy évvel ezelőtt megjelenő zenére : " Mi ez?Úristen te ezt a zenét hallgatod,ez már ezer éves szám,már lejárt lemez,nem menő ... " na ettől van hányingerem inkább nem kommentálom,hogy mi futott végig az agyamon -.-"

... :D

2013. ápr. 26. 16:36
 15/17 anonim ***** válasza:
Hát azért unják meg 1 év alatt a zenéiket, mert sz*rok :D A jó zene az mindig jó lesz
2013. ápr. 26. 16:40
 16/17 anonim válasza:
100%

Én is szeretem a 80-as évek zenéit. :) Nekem is nagy kedvencem a Depeche Mode, de sok más előadót/együttest is kedvelek, pl. Bronski Beat, Fine Young Cannibals, Frankie Goes To Hollywood, Kate Bush, és még sokan mások. :) Amúgy, 90-es évek elektronikus zenéi elsősorban. A mai elektronikus zene borzalmas, a 90-es éveké viszont szerintem zseniális, több élet volt a számokban, sok vidám zene készült. :) Ezek mellett még szeretem a régi rock zenéket, pl. Nazareth, Led Zeppelin, Black Sabbath és a jazzt is. :)

20L egyébként. :D

2013. jún. 2. 17:33
 17/17 anonim válasza:

Tudom hogy elég régi kérdés már, de én is szeretem a régi(80-90-es évek) zenéket. Rock, disco vegyesen. Persze a mai zenék között is vannak jók, de a régiek is tudnak éppolyan, vagy akár jobbak lenni.

19/F

2014. márc. 3. 22:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!