Ennek a számnak mi lehet a címe? ClassFM-en ment párszor; először csak 1 csaj énekel, utána 1 pasi, utána megint a csaj, megint a pasi utána pedig együtt énekelnek. Nem tudom mi lehet a címe.
Figyelt kérdés
2013. jan. 24. 12:20
1/11 anonim válasza:
Tudom melyik! A világon leadott 267.547.722 db duettszáma közül valamelyik! -.-
3/11 anonim válasza:
Hangulata? Tempója? Lágyabb vagy keményebb dal?
4/11 anonim válasza:
elsőre a Little talks jut eszembe ha nem ez az akkor válaszolj az előttem levők által feltett kérdésre és szűkítsd a lehetőségeket.
5/11 A kérdező kommentje:
Jó jó nem kell leharapni a fejem. Nyílván nem magyar, ha az lenne akkor google-ba beírnám és kidobná zeneszöveg alapján. Külföldi, és mint írtam classfm-en ment, tehát 20millió azért nem lehet belőle, mivel ez kicsit leszűkíti... De köszönöm #4 ez az erre gondoltam!!!!!!!!!!!! :))
2013. jan. 24. 17:54
8/11 anonim válasza:
hogy milyen sz*r a magyar gazdasági helyzet :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!