Megtanulhatok basszus gitározni, ha nincs semmi gitár alaptudásom (többi lent)?
Figyelt kérdés
http://www.youtube.com/watch?v=P6m4bqM4GJQ
Meglehetne tanulni a nulláról,semmi gitártudással basszusgitározni?És ha igen,olyan szintre,mint a videóban a csaj?
2013. jan. 23. 19:32
1/7 A kérdező kommentje:
Ja,és benne van,hogy szorgalmasan/sok időt rááldozva tanulnék.
2013. jan. 23. 19:35
2/7 anonim válasza:
nem az időtől függ, hanem attól, hogy kitől tanulsz. gitárpró meg oktatóvideók elvisznek egy ideig, de mivel ha modjuk RHCP irányban érdeklődsz, abból kókányolás lesz, ha nem mutatja meg a tanár a helyes technikát. úgy értem, tankcsapda szintre bárki eljuthat, egy majmot is be lehet tanítani, de az RHCP egy igényesebb dolog, kell egy jó tanár.
a videón a csaj meg szerintem nem jól játssza, koncerten szerintem gáz lenne így kiállni. a karaktere nagyon nem stimmel. pl egy tanár ilyen dolgokat is meg fog tanítani :D
3/7 A kérdező kommentje:
Értem köszi a választ,de tehát akkor egy jó tanárral meglehetne tanulni a nulláról is?És hogy érted,hogy:"a karaktere nagyon nem stimmel. pl egy tanár ilyen dolgokat is meg fog tanítani"?
2013. jan. 23. 19:46
4/7 A kérdező kommentje:
Ja és bocsi de ezt is tudni akarom,hogy hogy értetted az utolsó mondatodat. :D
2013. jan. 23. 19:47
5/7 A kérdező kommentje:
Ja és azt kihagytam,hogy nem ilyen Tankcsapda,hanem komolyabb/híresebb zenekaroktól kicsit "nehezebbeket".
2013. jan. 23. 19:56
6/7 anonim válasza:
most körbemagyarázni nem tudom, nem is akarom, megmutatni meg tudnám, de szerintem más is így érzi, ahogy hallgattam, (ismerős a dal, de nem figyeltem még rá külön), szóval gyanús volt, hogy én nem így játszanám ugyanekezet a hangokat. aztán meghallgattam az eredetit, és tényleg úgy van az eredetiben is, ahogy én gondoltam :D
7/7 anonim válasza:
A tanár dolga, hogy megtanítson a nulláról. Szerintem ez eggyértelmű, de mind egy. Jó nehéz stílust választottál magadnak, mert a RHCP igen thecnikás bass témákból épül fel, de mindent meg lehet tenulni. Olyan szintre vinni, hogy minden hangot eltalálj pontosan, akár több évig is eltarthat, függetlenül attól, hogy mennyire vagy lelkes, és gyakorolsz ezerrel. De szerintem, ha könnyű volna, akkor mindenki ezt csinálná, és focinak hívnák :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!