Sima elektromos gitár húrt is érdemes kifőzni hogy tovább használható legyen mint a basszus gitároknál?
Figyelt kérdés
2013. jan. 17. 15:41
1/5 anonim válasza:
Én nem tenném. Ha már le- és felhúrozom a gitárt, akkor inkább új húrt rakok fel. Nem olyan drága egy húrkészlet, hogy érdemes legyen ilyennel szórakozni. Másrészt a kifőzés ugyan javít a hangján, de nem lesz olyan, mint az új.
2/5 anonim válasza:
Így van.
Bézgitárnál azért szokták főzni, mert akár 15000 is lehet egy normális húrkészlet, másrészt az mind sodrott húr és valóban sokat segít rajta a kifőzés.
A 3 vékony gitárhúrnál tök hasztalan, bőven elég ha megtörlöd alkoholos ronggyal őket.
4/5 anonim válasza:
Szerintem nem érdemes. Így hogy max 2000 forintért kapsz jó minőségű húrt. Ha tisztítod, karbantartod, akkor ez jónéhány hónapig kihúzza. Ha meg neadjisten extrém módon korrodálódtak a húrjaid, akkor is, havonta se nagy kiadás az az 1500 forint.
5/5 A kérdező kommentje:
ezekkel a dolgokkal en is tisztaba vagyok csak azert kerdeztem mert rendeltem vilagito hurokat es a meglevok alig voltak 1 honaposak es sajnaltam volna kidobni oket es gondoltam igy hatha tovabb maradtak volna ujabbak! :)
Koszonom a valaszokat!
2013. jan. 22. 15:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!