Az elektromos basszus gitárt csak erősítővel érdemes beszerezni?
Azt olvastam valahol hogy ha erősítőt nem veszek hozzá akkor szinte alig halható lesz a hangzása. Egy kicsit kételkedek is ebben az állításban.. Bár én nem értek hozzá.
És még hozzá tenném hogy otthoni használatra vennék egy basszusgitárt. Tehát nem koncert hangzásra áhítozom, mert akkor elhinném hogy kell erősítő.
Minden úgy van, ahogyan olvastad. Javaslom a hangszer mellé egy kisebb teljesítményű basszus kombó megvásárlását.
Értem.. Igazából én még csak kezdő vagyok. Ha még se vennék hozzá eleinte kombót az nagy baj lenne? Tényleg ennyire halk ? Szívesen megnéznék egy olyan videót amiben erősítő nélkül játszik rajta valaki, mert nem tudom elképzelni mekkora a különbség.
(bocs ha hülyeségeket beszélek és kérdezek, de tényleg nem értek hozzá és megakarok bizonyosodni dolgokról úgy hogy hallom is)
Nem is a hangerő hiánya a gond, hanem az, hogy nem szól úgy, ahogyan egy basszusgitárnak szólnia kell:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!