Mennyire nehéz megtanulni basszus és elektromos gitáron játszani?
5 éve játszom, fél éve napi 4 órát..azelőtti heti 1-2 volt max..most kezdek elégedett lenni a játékommal, persze még van sok technikai hibám, tudom hogy nem volt jó a tanárom ezért sok kedvem se a gitározáshoz, most próbláom bepótolni
ilyen nincs hogy mennyire nehéz. attól függ mit akarsz. ha iron maiden szólókat akkor számolj 4-5 évvel napi 3-4 óra gyakorlással, ha vmi laza punk stílust sztem 1 év alatt simán lehet, ha nagyon szorgalmas vagy
de ez sem biztos egyáltalán, van aki jobban fejlődik van aki rosszabbul, a lényeg hogy élvezd, és sokat gyakorolj
Lehet játszogatni életed végéig 3 akkordot, meg improvizálhatsz jazz-rock-fusion-t is, mindkettő a gitározás.
A kérdésed pedig értelmetlen.
ha nem akarsz basszuson játszani, akkor ne játssz!
Csak elmenne a kedved az egésztől.Én is gitáron kezdtem, nem igazán élveztem és 3 év után váltottam basszusra.
Szerintem te rossz Metallicát hallgatsz.
Metallicához pont nem kell lefel pengetés, mivel szinte csak lefele pengetés van, ráadásul sokszor elég gyors, ami egy kezdőnek nagyon nehéz lehet, sok gyakorlás kell, hogy így is pontosan tudjon az ember játszani.
de mikor egy hangot kell pengetni gyorsan, az nehogymár nehéz legyen basszusgitáron
kb annyi tehetség kell hozzá, mint mikor gyorsan vakaródzik az ember
Pontosság, dinamika, hangsúly.
Gondolom ezekről még sohasem hallottál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!