Az a műfaj, hogy "magyar rap" már kihalt?
Figyelt kérdés
Természetesen vannak magyar számok, amelyeket rapelve adnak elő, de nem ezekre gondolok. Külföldön elég sokszínű ez a műfaj, itthon szerintem kissé egyhangú és sajnos sok az utánzat, a komolytalan szám. És tényleg egyre több az ilyen "jaj de rossz nekem, mer' a nyóckerben születtem" - témájú előadó, csak hogy az Antifaces szavaival éljek. :) Ti mit gondoltok erről?2013. jan. 22. 16:15
1/7 anonim válasza:
Az igazi rap itthon megse született.
2/7 anonim válasza:
dehogy halt ki: http://www.youtube.com/watch?v=dY-lNeXQ8E0
3/7 anonim válasza:
"És tényleg egyre több az ilyen "jaj de rossz nekem, mer' a nyóckerben születtem" - témájú előadó, csak hogy az Antifaces szavaival éljek. :) "
Mikor ezt hallottam akkor is és most is azt gondolom hogy az "antifészek" szerintem életükbe hallottak 2-3 rapp számot, abból is valami alja fajtát.
Aki pedig ezt állítja az szimplán marhára nem ismeri a magyar rap felhozatalt.
4/7 anonim válasza:
Én az amerikai rap híve vagyok, de a magyarok közül is vannak akik fel veszik a versenyt velük.
Igen van egy rakás "négykergengszter" Curtis és "leszopszéskinyírlak" Tirpa féleség, akik csak majmolják a valódi gengszter rappereket (elnézést a fanoktól)
De van egy másik felhozatal is mint pl: DSP, Hősök, Anonim MC, Sub Bass Monster stb.
5/7 anonim válasza:
van új, csak nem akarják befogadni. Fluor egy úttörő a magyar rap-ben, senkit nem utánoz, egy egyéniség. de mi van, ha valaki valami újat hoz be? "sz.r"...
6/7 anonim válasza:
Előző, attól még hogy valami új, nem lehet sz*r?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!