Tényleg igaz a slipknot kecskefejeket dobál a nézők közé?
Csirkedarálás.. ez a legenda már a hazai folklór része lett, de a Slipknot-al kapcsolatban még nem hallottam mesélni :D Sokáig a Beatrice-ről mesélték ezt, de persze az is hazugság, valójában a CPG nevü 80-as években müködő punkzenekar követte el, és nem darálták le a csirkét, "csak" elvágták a torkát, aztán a közönség tépte szét :)
De hogy egy huszáros vágással a kérdésre rátérjek: nem, soha nem csináltak ilyesmit, ez csak urban legend.
Viszont a Mayhem nevü norvég black metál zenekarnak valóban szokása volt, hogy disznófejeket dobált a koncertjein :) Mondjuk azok az arcok tényleg valódi elmebetegek voltak, mig a Slipknot csak úgy csinál, mintha azok lennének :)
Hát persze, hogy azok, álmodozzál.. :D
Egy jól kitalált image :D
Corey Taylor az Iowa című szám felvétele alatt(ami nem mellesleg a nekrofília legrészletesebb leírása) meztelenre vetkőzött és elkezdett üvegszilánkokban hemperegni,ezeket a sikolyokat és ordításokat lehet hallani főleg a szám vége felé.
Shawn Crahan aka Clown szórakozása volta a korai koncertek során lehányta vagy a saját ürülékével dobálta a közönséget.
Az Iowa album intrójában -(515)- Sid Wilson sikolyait lehet hallani,aki épp a People=Shit felvételei közben tudta meg,hogy a nagyapja meghalt.
Lehet,hogy nálad az elmebeteg az állatkínzásnál kezdődik,de ha szerinted ezeknél minden rendben van akkor én kérek elnézést.
Jaa, hogy te rajongó vagy.. :D
Oké, inkább feladom.. :D
Igaz, egyébként nem tudom miért furcsa ez.
Corey Taylor szatír volt régebben ült börtönben is pár hónapot. Összeverte az asszonyait is. És egyszer azt mondta a mostani feleségének scarlettnek: " Téged, te piszkos k u r v a, nem addig foglak verni mint az első nőmet!!! hanem amíg meg mozdulsz amíg egy szusz lesz benned , addig foglak verni te rohadt ringyó!"
Ez a corey egy bolond diliházba lenne a helye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!