Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Tényleg igaz a slipknot...

Mr Mardel kérdése:

Tényleg igaz a slipknot kecskefejeket dobál a nézők közé?

Figyelt kérdés
Eggyik haverom mondta nekem és nem akartam elhinni.(szeretem a zenéjüket)

2013. jan. 21. 20:39
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
0%
Erről még nem hallottam, de arról igen, hogy egy csirkét ledaráltak és a közönségbe öntötték. Persze nem tudom, hogy ez igaz-e, de elég beteg dolgokat csinálnak, az biztos.
2013. jan. 21. 21:09
 2/13 A kérdező kommentje:
Köszi
2013. jan. 22. 16:36
 3/13 anonim ***** válasza:
67%

Csirkedarálás.. ez a legenda már a hazai folklór része lett, de a Slipknot-al kapcsolatban még nem hallottam mesélni :D Sokáig a Beatrice-ről mesélték ezt, de persze az is hazugság, valójában a CPG nevü 80-as években müködő punkzenekar követte el, és nem darálták le a csirkét, "csak" elvágták a torkát, aztán a közönség tépte szét :)

De hogy egy huszáros vágással a kérdésre rátérjek: nem, soha nem csináltak ilyesmit, ez csak urban legend.

Viszont a Mayhem nevü norvég black metál zenekarnak valóban szokása volt, hogy disznófejeket dobált a koncertjein :) Mondjuk azok az arcok tényleg valódi elmebetegek voltak, mig a Slipknot csak úgy csinál, mintha azok lennének :)

2013. jan. 23. 00:52
 4/13 LeftBehind ***** válasza:
14%
3. A Slipknot tagjai valódi elmebetegek,csak nem primitív balf@szok mint a Mayhem és társai...
2013. febr. 9. 00:35
 5/13 anonim ***** válasza:
74%

Hát persze, hogy azok, álmodozzál.. :D

Egy jól kitalált image :D

2013. febr. 9. 01:44
 6/13 LeftBehind ***** válasza:
0%

Corey Taylor az Iowa című szám felvétele alatt(ami nem mellesleg a nekrofília legrészletesebb leírása) meztelenre vetkőzött és elkezdett üvegszilánkokban hemperegni,ezeket a sikolyokat és ordításokat lehet hallani főleg a szám vége felé.

Shawn Crahan aka Clown szórakozása volta a korai koncertek során lehányta vagy a saját ürülékével dobálta a közönséget.

Az Iowa album intrójában -(515)- Sid Wilson sikolyait lehet hallani,aki épp a People=Shit felvételei közben tudta meg,hogy a nagyapja meghalt.

Lehet,hogy nálad az elmebeteg az állatkínzásnál kezdődik,de ha szerinted ezeknél minden rendben van akkor én kérek elnézést.

2013. febr. 9. 08:24
 7/13 anonim ***** válasza:
66%

Jaa, hogy te rajongó vagy.. :D

Oké, inkább feladom.. :D

2013. febr. 9. 10:33
 8/13 anonim ***** válasza:
20%

Igaz, egyébként nem tudom miért furcsa ez.

Corey Taylor szatír volt régebben ült börtönben is pár hónapot. Összeverte az asszonyait is. És egyszer azt mondta a mostani feleségének scarlettnek: " Téged, te piszkos k u r v a, nem addig foglak verni mint az első nőmet!!! hanem amíg meg mozdulsz amíg egy szusz lesz benned , addig foglak verni te rohadt ringyó!"

Ez a corey egy bolond diliházba lenne a helye.

2013. márc. 10. 19:57
 9/13 anonim ***** válasza:
69%
Az utolsó egy idióta. És nem, nem elmebetegek, és nem dobálnak semmit a közönségbe.
2013. márc. 22. 15:24
 10/13 LeftBehind ***** válasza:
71%
8. Már megint itt vagy te kis szaros? Rontsd a levegőt valahol máshol!
2013. márc. 22. 17:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!