Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Fiúk, Lányok! Milyen metál/roc...

Fiúk, Lányok! Milyen metál/rock együtteseket ismertek?

Figyelt kérdés

Kedvenceim a rock és metál számok,de még csak pár bandát ismerek és szeretnék több ilyen zenét hallgatni.Miket ajánlotok?

14/L

2013. jan. 17. 16:14
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek a válaszokat:)
2013. jan. 18. 13:02
 12/17 anonim ***** válasza:
Stratovarius, Sonata Arctica, Nightwish, Gamma Ray, Hammerfall, Helloween, Avantasia
2013. jan. 18. 18:56
 13/17 anonim ***** válasza:

Dark Tranquillity, Opeth, Katatonia, Thy Catafalque, Dokken, Dio, Rainbow

a többit már elmondták előttem, nem írom le újra

2013. jan. 18. 20:12
 14/17 anonim ***** válasza:
Azon csodálkozok,hogy az Ensiferum-ot és a Children of Bodom-ot sokan kihagyták. :)
2013. jan. 20. 15:03
 15/17 anonim válasza:

Én is 14 vagyok,csak fiú

Metallica,Slayer,Iron Maiden,Helloween,Gamma

Ray,Dragonforce,Sonata Arctica,Children of Bodom,As I Lay Dying,System of a Down,Slipknot,Decapitated,Deicide,Cannibal Corpse,Napalm Death,Brutal Truth,Whitechapel,Vomitory,Anthrax,Korpiklaani,Ensiferum,Moonsorrow,Bathory,Death,Nightwish,Gorgoroth,Marduk,Candlemass,Behemoth,Vader,Norther,Nevermo

re,S.O.D.(stormtroopers of death),Kalmah,Burzum,Iced Earth,Dark Tranquillity,In Flames,Falconer,Rhapsody(of Fire),Nile ,The Black Dahlia Murder,Bloodbath,Enslaved,Unleashed,Grave,Hammerfall

A stílusok vegyesen vannak

2013. jan. 25. 18:22
 16/17 anonim ***** válasza:
RAMMSTEIN! meg motörhead tankcsapda, road ac dc rolling stones
2013. márc. 3. 18:07
 17/17 anonim ***** válasza:
Tool
2013. márc. 4. 00:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!