Slash vagy Buckethead?
Bukethead egy kis bu@iakinek TI nyaljátok a seggét, az aki kiskora óta gitártanárhoz járt és stb stb...sienn volt, de Slash nem tanártól kapta azt a feelinget, hogy akkora SCOM szólót letoljon!!! és még kfc-dobozokat sem tesz a fejére + maszkot meg stb...mint az az idióta..pfff
arrol meg h túl van értékelve....mindenki öregszik, midnenki elmúlik egy idő után....
SOUL HUDSON!!!!!!!!!!!!
Az utolsónak igaza van, buckethead már megbocsássatok, de azzal a kfc-s dobozzal nagyon nyomorék.
De Slash otthon tanult meg gitározni, napi több órát gitározott, azért hogy elérje azt, amit most elért. Persze már vannak jobbak mint Slash, de az ő idejében szerintem ő volt a legötletesebb gitáros!
Ja meg mi az, hogy a GNR tette híressé Slash-t?
Gondoljátok már el, ha nem lett volna benne a GNR-ben, és nem nyomott volna ilyen oltári szólókat....
Slash van felfújva? Bákethedről nem is hallottam 2010ig! Azt is csak azért, mert belenéztem Axl műmájer bandájának egyik videójába.. Egyértelmű: SLASH
Hallgassátok meg Buckethead November rain utolsó szólóját, nevetséges!
Mér lenne Slash túlértékelve? csak mer sokan szeretik amit csinál? :D pff..
Slash ! !
buckethead fanok válaszai 20% alatt, slash fanok válaszai 80% felett... (ez csak röhögni tudok, (ha valaki mást szeret akkor már gyökér lesz))
Buckethead az egyik legkarakteresebb újító gitáros, egyéni gondolkodásmódot tükröző dallamvilágát, fénysebességű riffjeit, 8 újjas szólóit és arpeggióit elmondása szerint a hullámvasút és egyéb vidámparki játékok, valamint szörnyeteges filmek inspirálják. Hihetetlen sebességel szántja fel a fogólapot, de nemcsak begyakorolt skálákat tud. Játéka gyakran mókás meglepetésekkel szolgál, de mindig van iránya. Kezében ott van Joe Satriani és Steve Vai minden technikája, de beteges csavarral, minden kommersz szándék nélkül tálalva.
Az meg hogy Slash nem járt tanárhoz marhaság.
Járt tanárhoz néhány hétig és az iskolában rengeteg zeneeélmélete tanult.
Ezt például egy interjúban mondta: A "Tangerine" a Led Zeppelin III-ról volt az első dal, amit nagyon jól tudtam játszani. Volt egy tanárom az iskolában, akinek volt egy Les Paulja, amivel állandóan Cream és Led Zeppelin számokat játszott. Amikor meghallottam játszani, akkor mondtam, hogy Én ezt akarom csinálni.
Egyértelmű hogy Buckethead :)
Nagyon tud gitározni
Ő a legjobb :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!