Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi ez a nagy Slash mánia?

Mi ez a nagy Slash mánia?

Figyelt kérdés
Itt, gyk-n ötvenedjére futok bele, hogy a világ legjobb gitárosa, stb. Meg tudná indokolni valaki, hogy miért?
2011. aug. 21. 16:12
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%

elmondom én a véleményem. én csak azt tudom indokolni, hogy miért vélekednek sokan így. azt meg nem mondom, hogy tényleg ő a legjobb..

A GNR egy baromi jó banda, baromi felkapott, baromi híres, Axl király énekes, Slash király gitárosa volt... Persze van rengeteg gityós aki simán hozná a szintjét. vagy nem is mondok ilyet, mert ez relatív, de van ezer másik nagyszerű gitáros is.. de nyilván a nagyközönség őt ismeri, ez főleg a fiatalabb korosztályra mondható el. mindenhol azt hallják, hú Slash az atyaúristen, és elhiszik hogy nincs is más gitárkirály.. :) pedig van, talán még nem tudnak róluk. vagy igazából nem is látják be hogy van más is olyan jó.. csak épp róluk nem csapnak akkora hírverést.. de emellett ízlések és pofonok.

minden esetre én túlzásnak tartom bármely gitáros istenítését, magasan a többi fölé emelését..

2011. aug. 21. 19:12
 2/20 anonim ***** válasza:

Mert hihetelenul egyeni a stilusa. Par hangrol fel lehet ismerni, hogy o jatszik:)

Persze tabrol a hulye is megtanulja a legtobb szamat :DD

Ezer sz@rozzak le altalaban a kottametalosok ^^

2011. aug. 21. 21:44
 3/20 anonim ***** válasza:
Én is hallottam már, hogy ilyen meg olyan legjobb, ezért meghallgattam pár GNR számot, tényleg nem rossz, de nekem nem tünt túlzottan különlegesnek, bár lehet, azért, mert a GNR már egy viszonylag régi együttes, akkor voltak a csúcson, amikor kb 4-5 éves lehettem, de nálam Matt Tuck (BFMV) viszi a pálmát gitárban ;)
2011. aug. 22. 01:44
 4/20 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, mindenkinek ment a zöldkéz :D
2011. aug. 23. 09:41
 5/20 anonim ***** válasza:

én nagy GNR fan vagyok!

én Axl-ért vagyok oda, de tényleg...

Slash szerintem egy nagyon egyedi arc, a hajával meg mindenével, persze lehet hogy más is tudná hozni a szintjét, de akkor is.

http://www.youtube.com/watch?v=fzKRcA8hCns

de itt is aranyos szerintem!

2011. aug. 23. 10:37
 6/20 anonim ***** válasza:

hát,szeretem a GNR-t,Slash tényleg jól nyomja,de nem hiszem,hogy van olyan,hogy legjobb gitáros.

szerintem Miyavi(őt nem nagyon ismerik) is van olyan jó,elég egyedi stílusa van,nem hiába hívják gitáros szamurájnak.

2011. aug. 23. 12:39
 7/20 A kérdező kommentje:
Myavit én is ismerem, tényleg jól nyomja :D. Az, hogy ki a legjobb gitáros, az elég szubjektív. Max úgy lehet nézni, hogy ki a legyorsabb/legtechnikásabb, stb
2011. aug. 23. 12:54
 8/20 anonim ***** válasza:

Én azért tartom őt az EGYIK legnagyobb gitárosnak, mert elképesztően egyedi stílusa van. Volt, hogy elsírtam magam az egyik szólóján, annyira beleéltem magam.

De nem gondolom, hogy mondjuk az AC/DC gitárosát, Angus Young-ot ütné. Szóval értitek, nálam egy szinten vannak, a király gitárosok "klubjában".

2011. aug. 23. 13:41
 9/20 anonim ***** válasza:
40%

Angus viszont nagyon gaz...

Az ACDC egy eleg gyenge banda

Semmi erzelem nincs a szamaikban, nem szol semmirol...

2011. aug. 23. 20:04
 10/20 anonim ***** válasza:

Kerdezo

Szerintem, hogy leggyorsabb legtechnikasabb, ennek semmi ertelme sincs.

Barki megtanulhat daralni, mint a gep, de olyan erzessel kevesen tudnak jatszani, mint Slash!

Es szerintem joval fontosabb a zeneben az h mekkora erzessel jatszol, minthogy betanulsz egy raklap skalat, meg minden aztan daralsz, meg 1 mp-ben lejatszol 45 hangot...................

Mindenki dontse el, hogy neki melyik a fontosabb :P

2011. aug. 23. 20:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!