Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi ez a nagy Slash mánia?

Mi ez a nagy Slash mánia?

Figyelt kérdés
Itt, gyk-n ötvenedjére futok bele, hogy a világ legjobb gitárosa, stb. Meg tudná indokolni valaki, hogy miért?
2011. aug. 21. 16:12
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

én is azt gondolom h a technika nem tesz naggyá. vagyis, nem csak az.

viszont engem kicsit irritál hogy mindenki azzal jön: Slash meg a nagy érzések..vagy is h különleges, kevesen érzik úgy át a zenét..

na, én ilyenkor azt gondolom: hahh ők sem ismernek elég gitárost az biztos. mivel rengeteg más nagyszerű előadó érzi át a zenét. nem mondom, hogy annyira, meg jobban átérzi.. mit tudom én... de hogy nem Slash az átérzés egyedüli és ilyen fenenagy ura, az biztos :P

2011. aug. 23. 20:57
 12/20 anonim ***** válasza:
*inkább a fellengzősségé, pózolásé :) minek az a cigi a szájba? ennyire csak a gitár foglalkoztatja? :) (Y)
2011. aug. 23. 20:59
 13/20 anonim ***** válasza:

Nem mondtam, hogy mas nem! :))

Az a cigi azert, mert elvonasi tunetei lesznek es remego kezzel nem lehet gitarozni...^^

2011. aug. 23. 21:23
 14/20 anonim ***** válasza:

na gyerekek. ismerkedés: átélés nagyobb fokon, első fejezet. a technikába se köthettek bele szerintem..

sokkal többre tartom.

http://www.youtube.com/watch?v=4TXOtnF_huc

http://www.youtube.com/watch?v=TzsI4hyscB4

2011. aug. 23. 22:02
 15/20 A kérdező kommentje:

A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad

Na, pont ugyanezt gondolom én is, de nekem gitárosként a technika is elég sokat számít és néha nagyon tud idegesíteni amikor a zene átérzéséről beszélnek... legalább 30 gitárost tudnék mondani, aki átérzi a zenét és technikás, szóval egyik nem zárja ki a másikat... Amúgy ezt az "elmebeteg darálás/tekerés" dolgot CSAK Slash-fanoktól hallottan eddig:P

2011. aug. 25. 08:41
 16/20 anonim ***** válasza:

Kerdezo!

En is gitarozok, de nekem nem szamit sokat a technika.

En is inkabb erzelembol jatszok. Tudok gyorsan is jatszani de nem szoktam soka:D

2011. aug. 25. 17:09
 17/20 anonim ***** válasza:

hiába játszok gyorsan, technikásan(vagy épp lassan), ha baromi szart. :D / unalmasat. ennyi a lényeg..

ha meg jó, akkor mindenhogy jó..

a hangulat számít és az érzelmek gerjesztése.

2011. aug. 25. 17:15
 18/20 anonim válasza:
Rengeteg jó,sőt kíváló gitáros van:Van Halen,Slash,Herman Li.....stb. Slash egy közismert stílust képviesl ezért ismerik ennyien és mivel csak őt ismerik sokan őt tartják a legjobbat és nem tévednek nagyot.
2012. jan. 13. 19:06
 19/20 anonim ***** válasza:
Mert ő a világon az egyik legjobb gitáros,habár Brian May se nyomta rosszul,de ő egy másik generáció kedvence. Most Slash lépett a helyébe xD
2012. febr. 16. 17:34
 20/20 anonim ***** válasza:
hát.. mondjuk mert a világ legjobb gitárosa? :D
2012. márc. 28. 13:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!