Mi ez a nagy Slash mánia?
én is azt gondolom h a technika nem tesz naggyá. vagyis, nem csak az.
viszont engem kicsit irritál hogy mindenki azzal jön: Slash meg a nagy érzések..vagy is h különleges, kevesen érzik úgy át a zenét..
na, én ilyenkor azt gondolom: hahh ők sem ismernek elég gitárost az biztos. mivel rengeteg más nagyszerű előadó érzi át a zenét. nem mondom, hogy annyira, meg jobban átérzi.. mit tudom én... de hogy nem Slash az átérzés egyedüli és ilyen fenenagy ura, az biztos :P
Nem mondtam, hogy mas nem! :))
Az a cigi azert, mert elvonasi tunetei lesznek es remego kezzel nem lehet gitarozni...^^
na gyerekek. ismerkedés: átélés nagyobb fokon, első fejezet. a technikába se köthettek bele szerintem..
sokkal többre tartom.
A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad
Na, pont ugyanezt gondolom én is, de nekem gitárosként a technika is elég sokat számít és néha nagyon tud idegesíteni amikor a zene átérzéséről beszélnek... legalább 30 gitárost tudnék mondani, aki átérzi a zenét és technikás, szóval egyik nem zárja ki a másikat... Amúgy ezt az "elmebeteg darálás/tekerés" dolgot CSAK Slash-fanoktól hallottan eddig:P
Kerdezo!
En is gitarozok, de nekem nem szamit sokat a technika.
En is inkabb erzelembol jatszok. Tudok gyorsan is jatszani de nem szoktam soka:D
hiába játszok gyorsan, technikásan(vagy épp lassan), ha baromi szart. :D / unalmasat. ennyi a lényeg..
ha meg jó, akkor mindenhogy jó..
a hangulat számít és az érzelmek gerjesztése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!