2014-ben tényleg jön a One Direction Magyarországra? Mert olvastam már pár helyen.
én anno amikor nagy Silla Királyság Ékköve fan voltam, bevettem, hogy az egyik oldalon azt írták (amúgy kajakra hihető volt!:D), hogy Kim Nam Gil jön valamikor Magyarországra. hát, nem jött.
2. hozzászóló vagyok:
először is köszi, hogy leszavaztatok csak azért, mert kedvesen leírtam egy analógia segítségével, hogy ne is álmodjatok 1d koncertről.
másodszor elmondanám, hogy nem azért nem jönnek ide azok a szerencsétlenek, mert lusták, hanem azért, mert amerikában meg a tököm tudja még hol, jelenleg nagyon jó pénzt csinálnak és MÉG kelendő árucikknek számítanak odakint. majd amikor már sehol, senkinek nem kellenek, akkor jönnek ilyen kisebb országokban, mint a miénk is. feltéve, ha addig nem oszlanak fel.
nem fognak ide jönni, ahol olvastátok az hülyeség. akkor adjatok már ilyenekre, amikor majd a koncertidőpont a honlapon is meg lesz adva. addig ne higgyetek el mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!