Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Nektek hogy tetszik a Metallic...

Nektek hogy tetszik a Metallica új albuma?

Figyelt kérdés
A neve Beyond magnetic és 2012 szeptemberében lett meg. Nekem személy szerint nagyon bejön, szerintem tök jó. Most csak úgy érdeklődök. Kíváncsi vagyok, hányan hallották eddig rajtam kívül. :)

2013. jan. 9. 18:30
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Értem, persze! :) Elhiszem, h rajongó vagy! Csak éppen ez nem jött úgy be, mint a többi. Erre mondtam, h nem mindenki egyforma és ez nem is baj ;)
2013. jan. 16. 16:09
 12/25 anonim ***** válasza:

Lassan 2 éve hallgatom a Metallica-t (még az Orion tetszett meg ennek hatására a Puppets album és után az összes) mostanra a Metallica a legnagyobb kedvencem lett, 2 hónap alatt rongyosra hallgattam azt összes albumot. Sokan írták hogy az St. Anger eléggé gáz de ennek ellenére nekem az az album is eszméletlen jó. (főleg a dob egyedi hangja) És nem is tudtam hogy van ez az album (inkább EP) mikor annyit olvastam, kerestem Metallica után. Ha rosszabb számok vannak rajta nekem akkor is megtetszik most neki is állok párszor végighallgatni. :D

U.I.: Én a LuLu-t nem mondom Metallica albumnak, azt hallgatni nem tudtam, de amikor James "I am a Table"-t énekli az nagyon tetszik már ha tudjátok mire gondolok! ;)

2013. jan. 16. 18:10
 13/25 anonim ***** válasza:
Perszee :'D Én is így vagyok, meg hallgattam a lulu-t, mert ők zenélnek benne és már valami ujjat akartam hallani tőlük. Nekem is a kedvenceim, mindent gyűjtök róluk és olvasok róluk. Miattuk kezdtem gitározni.Sőt angolul is miattuk tanulok... Minden álmom a tagokkal egy fotó, de végre egy koncerttel is megelégednék. Nagyon szeretem őket, főleg azok után amiken keresztül mentek és még is csinálják egy életre megszeretették magukat. A zenéjük eszméletlen nem beszélve a stílusukról, nekik mindenféle képen zenélniük kell. A színpadon a helyük, máshogy 'else(m) tudom őket képzelni.
2013. jan. 16. 18:25
 14/25 anonim ***** válasza:
Egy friss hír az érdeklődőknek :) [link]
2013. jan. 16. 18:37
 15/25 A kérdező kommentje:
Fú, a Lulut még nem hallgattam, de majd meghallgatom. :) A koncertről még annyit, h a 2010-esről én is tudtam, de nem mentem el. Átkozom is magam miatta, mert egy évre rá úgy belezúgtam, hogy még (lassan 3 éve) rajongója vagyok, mert nem lehet megunni. Ez az együttes tett engem metal-függővé. Ja, az St. Anger nekem se nagyon jött be, viszont egy számot szeretek onnan: A ''The Unnamed Feeling''-et.
2013. jan. 16. 19:57
 16/25 A kérdező kommentje:
Júúj, utolsó, köszi!!! Ez jól jött! :D Tök jó, h belinkelted!
2013. jan. 16. 20:23
 17/25 anonim ***** válasza:
A Lulu kivételével nekem az összes bejön :D az Angerről a kedvenc számaim: St. Anger, Frantic, Unnamed Feeling, Some Kind of Monster és az I Dissapear (asszem ez is ehhez az albumhoz tartozik) :D
2013. jan. 16. 22:26
 18/25 anonim ***** válasza:
Jah, ezért én is átkozom magam, pont ez a helyzet velem is. Ha még nem láttad nézd meg az S&M dvd-t, az életük legnagyobb, legjobb alkotásuk és ötletük amit csináltak. Nekem tetszik. Egy újra dolgozás szimfonikusan.
2013. jan. 17. 17:11
 19/25 A kérdező kommentje:
Ja, sztem is nagyon jó az S&M nem láttam ugyan, de nagyon sokat hallgattam (és még mindig hallgatom). Még egy olyan jó koncertjük nincs. :) és meg fogom nézni. :) igen, én is ismerem az ''I Disappear''-t és nekem is tetszik, de nem tudtam eddig, melyik albumba van. :) Ja meg annyit, h majd ha úgy gondolják, h jönnek megint Magyarországra koncertezni, tuti, h el fogok menni és semmiért se hagyom ki! :D
2013. jan. 18. 12:22
 20/25 anonim ***** válasza:
Igazából az I Disappear nincs rajta az St. Anger-en. Az I Disappear nem szerepel albumon az csak egy szám amit a Mission Impossible II filmhez írtak 2000-ben. (St. Anger meg 2003-as) De ez a szám miatt is volt a Napster elleni perük mivel ezt magában nem lehetett megvenni és feltöltötték a Napsterre amit ezért a Metallica beperelt.
2013. jan. 22. 17:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!