Na hogy tetszik az új Hollywood Undead album?
Figyelt kérdés
Mi a véleményed a "Notes from the underground"-ról?2013. jan. 8. 14:55
1/10 anonim válasza:
ahhoz képest, hogy azt írták, hogy a két előző album keveréke lesz stílusilag, a Swan Songs-hoz kicsit sem hasonlít sajnos.. de van rajta egy-két jó szám.. (pl From the Ground, Kill everyone, Another Way Out..
2/10 anonim válasza:
nekem bejönnek a komolyabb zenék, a partizósabb közül is pár, összességében jó lett
3/10 anonim válasza:
Nagyon imádom! Igaz, nincs olyan HU szám, ami nem tetszene... :D
4/10 anonim válasza:
imádooooom. nem tudok vele betelni
5/10 A kérdező kommentje:
szerintem is szuper, bár a swan sonsgst még mindig nem tudták felül múlni. a legkedvencebb számom róla az up in smoke. az valami zseniális lett. k*rvajó még szerintem az another way out, delish, one more bottle, meg úgy az egész. :)
2013. jan. 18. 20:11
6/10 anonim válasza:
plusz a Lion is nagyon jó*-* nem tudok leállni róluk :o baromijó ez az album
7/10 anonim válasza:
úúúú k*baszottjóó!!! a kedvenceim róla: I AM; DELISH; DEAD IN BITE; ONE MORE BOTTLE
8/10 anonim válasza:
Idióta ,az Dead Bite nem Dead In Bite ,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!