Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » 20 évesen késő elkezdeni...

20 évesen késő elkezdeni hegedűvel foglalkozni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

20 éves vagyok, és nagyon szeretnék elkezdeni hegedűn játszani. Szerintetek érdemes még elkezdeni? Vagy már úgy sem lehetek olyan jó? Nem akarok "világsztár" lenni, csak itthon akarok nyekeregni, magamnak, mert imádom a hangját.:) Előre is köszönöm a választ!

2013. jan. 8. 19:56
 1/6 anonim válasza:
Sohasem késő :) szerintem kezd el most,nem biztos hogy nagy hegedűs leszel, de megtanulni meg fogod tudni tanulni :DD
2013. jan. 8. 20:37
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy késő, vágj bele! Én 32 vagyok, pár hónapja jött rám, hogy szeretnék megtanulni zongorázni...

Sajnálom, hogy gyerekként nem tanultam valamilyen hangszeren, a hegedűt egyébként nagyon szeretem én is.

2013. jan. 9. 10:14
 3/6 A kérdező kommentje:

Rendben, köszönöm!

Belevágok akkor szerintem... Második, neked pedig sok sikert a zongorához!:)

2013. jan. 9. 18:01
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
énis pont igy vagyok vele:D 20 vagyok és megszeretnék tanulni hegedűlni :D szerencsérejó a zenei hallásom, de sajnos hegedű tanárral nem nagyon lenne pénzem :S
2013. jan. 10. 15:19
 5/6 A kérdező kommentje:
4-es: Én is valahogy így vagyok vele...:) Mondjuk nekem annyi szerencsém van, hogy az unokatestvérem játszik hegedűn, és segít, ha megkérem... De szerintem ha elkezded autodidakta módon tanulni, egy szintig simán eljuthatsz azzal is!
2013. jan. 12. 12:53
 6/6 anonim ***** válasza:
81%
nyugodtan kezdd el!
2013. jan. 13. 12:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!