Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Melyik zenei stílus áll...

Melyik zenei stílus áll legtávolabb tőled?

Figyelt kérdés
2009. aug. 27. 21:29
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Rock/metalon kívül szinte minden főleg Dico Rap Mulatós
2009. aug. 28. 22:06
 22/28 anonim ***** válasza:

mulatós, disco, techno, dance, rap nagy része, hip-hop, pop nagy része, punk nagy része, mindenféle aminek core a vége :D , az r'n'b meg aztán főleg :D

kérdés, h mi maradt? :D segítek: rock, metal, klasszikus zene, jazz, dnb, egy-két igényesebb elektronikus zene

2009. szept. 2. 20:58
 23/28 anonim válasza:
34%

Kérdezőhöz írnék.

Nincs hangszer????!!! Következő kijelentésen fel fogod húzni magad, de azért olvasd végig a posztot.

Pontozzatok le, de Te a büdös életedben nem hallottál még igényes elektronikus zenét.

Trance zene

A jó trance zenében van hangszer [gitár, zongora, különböző dobhangok (igaz, hogy számítógéppel készített hangok, de ugyan az)] és igaz, hogy valamelyik techno/trance zenében nincs ének, de millió egy darabban van, vocal-nak hívják.

Elnézést, hogy leálltam vitázni (nem érdekel, ha kitiltanak az oldalról), de úgy vettem észre, hogy nagyon leírjátok ezt a zenei stílust, pedig még soha nem hallottatok egy track-et sem vagy ha igen, akkor is a szar fajtát. És fölöslegesen szidjátok... Mellesleg többen járnak nagy Trance/Techno/House partikra (lsd. Love Parade, Németo. ; Street Parade, Svájc), mint pl. Rock-koncertre.

Egy-két videó, hogy, bizonyítsam, hogy némelyikben van hangszer és ének is:

http://www.youtube.com/watch?v=E3_3JlA8huI << ezen a videón is látszik, hogy mennyien élvezik, ennek a kitűnő DJ-Producernek a művét.

http://www.youtube.com/watch?v=ALKW4OeAcTg << ezt talán már mutattam, ezek szerint nem néztétek meg.

És még egyet az énekhez:

http://www.youtube.com/watch?v=elRtbyxAlNE

Remélem annyira azért nem voltam bunkó, csak a hatást akartam növelni. Én nem fikázok egyéb más zenei műfajt és azért valahol rosszul esett a kijelentésetek.

Remélem egyszer eljutsz addig a gondolatig, hogy végig hallgass egy számot és valamennyire megkedveld. Nem azt mondom, hogy csak ezt hallgasd a nap minden órájában, csak épp annyira, hogy tudd mondani, hogy: Igen, ez nem olyan szar szám volt és észrevedd, hogy valakinek igen is tetszik, mindene ez a stílus, mint a rockereknek a rock zene.

De több oldalt tudnék írni ezzel kapcsolatban, de ebben a pillanatban szerintem örülhetek, hogy eddig elolvastad.

2009. szept. 3. 14:56
 24/28 A kérdező kommentje:

"Remélem egyszer eljutsz addig a gondolatig, hogy végig hallgass egy számot és valamennyire megkedveld."

Meghallgattam a videóidat, ha nem is néztem. Nem vagyok begyöpösödött rockzeneimádó, van pár elektronikus zene amit kedvelek, köztük egy az általad sokszor emlegetett Armin van Buurentől. (Az igaz, hogy elég limonádék...) Szóval nincs okod háborogni. Ezeket is meghallgattam, van pár, amiben van kis ének/filmzenei motívum, de nekem még így is vérszegények. Ettől függetlenül hallgasd nyugodtan. És tudom, hogy a house/trance partik népszerűbbek, mint a rockkoncertek. De ez nem egyenesen arányos a minőséggel. Nagyon nem.

2009. szept. 3. 18:34
 25/28 anonim ***** válasza:
58%

Én nem megyek a divatpics*k után. Ez meg ez népszerűbb csak ezt hallgatja meg. Amazt nem, mert már régi...szánalmas pfejj. A számítógéppel összekovácsolt ratyi zenék nem hangszeresek, még ha úgyis hangzik. Összevágott kotyvalék. Semmi élvezet számomra. Tucc tucc riszáljuk a miniszoknyás pics*nkat. Ez nem zene. Az igaziban valóban hangszerek vannak.

Túl sok a divatmajom...

2010. ápr. 18. 13:02
 26/28 anonim ***** válasza:
rap techno
2010. jún. 19. 17:40
 27/28 anonim ***** válasza:
Nekem a zúzós elektronikus zenék a kedvenceim (hardtechno, hardcore). Legsz*rabb zene sztem egyértelműen a cigányzene, de a komolyzenéket se nagyon csípem.
2010. aug. 26. 21:36
 28/28 anonim ***** válasza:
A techno és az RnB.
2010. okt. 5. 20:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!