Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Melyik zenei stílus áll...

Melyik zenei stílus áll legtávolabb tőled?

Figyelt kérdés
2009. aug. 27. 21:29
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
57%
techno-szerinem az nem zene...
2009. aug. 28. 07:18
 12/28 anonim válasza:
17%
Rock, és alfajai. Nagyon távol állnak tőlem. Nincs rá mértékegység annyira távol. Hihetetlenül utálom ezt a zenei műfajt.
2009. aug. 28. 09:08
 13/28 anonim válasza:
13%

Aki azt mondja, hogy a techno nem zene, az elég balf@sz, mert igen is zene. Egyre nagyobb közönsége lesz.

Aki ezt állítja az aligha hallott techno zenét. http://www.youtube.com/watch?v=6HhVk0Lgd4I Idei parti. Elég sokan vannak, nem véletlenül. Ez egy kicsit keményebb techno. 1992-3 óta vannak igazából jobbféle techno zenék. Még anno a techno-n belül voltak csoportok, amiket mára külön említenek. Trance, house, acid, stb...

http://www.youtube.com/watch?v=TN3zkfOq9aI Itt több, mint 2 millióan hallgatják Armin van Burren híres trance producert és dj-t. És ha ezek után se győztem meg azt, aki azt mondja, hogy a techno, az elektronikus zene nem zene, akkor az vegyen magának kötelet és tudja a dolgát.

Én speciel nem szeretem a rockot, elég messze is áll tőlem, de soha nem mondtam rá, hogy nem zene, egyszerűen csak annyit, hogy rohadtul utálom.

2009. aug. 28. 09:24
 14/28 anonim ***** válasza:
Az R n'B, mindenféleképpen.
2009. aug. 28. 09:25
 15/28 anonim ***** válasza:
58%
techno,rap,disco
2009. aug. 28. 10:18
 16/28 anonim ***** válasza:
72%
ha a techno zene,akkor a vonatkerék csikorgása is az...
2009. aug. 28. 11:52
 17/28 anonim válasza:
metál, rap, techno,
2009. aug. 28. 13:31
 18/28 A kérdező kommentje:

09:24

Hát ezzel nem győztél meg, de a pontozás alapján a többieket sem. Engem nem érdekel, hogy rengetegen hallgatják őket - egyél szart, százmillió légy nem tévedhet! Az egész csak zupogás, 0 szöveggel. Egyszerű, mint a faék. Én inkább hallgatok olyat aminek a szövegét napok, hetek után értem csak igazán meg, de van művészi értékük és húszezredik hallgatásra is libabőrös leszek.

Hozhatod a kötelet.

De hogy a saját kérdésemre válaszoljak: olyanokat nem szeretek, amelyekben nincs hangszer. (Ahogy egyik előző válaszoló is mondta.)

2009. aug. 28. 17:32
 19/28 anonim ***** válasza:

hfőként azokat, amikben nincs hangszer pölö : techno meg egyéb tucc-tuccok

rap,hip-hop,pop

2009. aug. 28. 21:02
 20/28 anonim ***** válasza:
Techno, disco, rap.
2009. aug. 28. 21:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!