VOLT fesztiválra hánykor kell odamenni hogy közel legyél a szimpadhoz ha egy koncert este kezdődik?
Nagyon örülök, hogy megtaláltad a helyed a közösségben, ez nagyon fontos dolog. De ez csak az egyik fele az Echelon dolognak (és azt hiszem a legtöbben csak ezt ismerik). Ezeket te kapod a bandától, ami érthető is... De te mit adsz nekik cserébe? Mivel támogatod őket? Ez egy kölcsönös kapcsolat, és szerintem akkor válok valaki Echelonná, ha mindkét oldalt egyformán "ápolja". Fúúú... Kicsit bugyután hangzik, de én így látom :)
Nem tudom milyen lesz J új tetkója, tekintettel arra, hogy eddig csak a 30STM szimbólumai voltak rajta. Most a legutóbbi ez a kereszt, de nem tudom, hogy azt vállalta-e be. Úgy nézett ki számomra, hogy nagy tetkó készül, szal keresztnek kicsit túlzás lenne... Passzolom a kérdést :P
Hogy mit adok nekik..hm nemtudom igazabol "terjesztem" oket vagy hogymondjak,nepszerusitem oket. Ha lehetoseg van ra,koripalyan vagy akarhol Marsot kerek a radioban. Azt akarom hogy sok ember ismerje meg oket,es ok is legyenek ilyen boldogok mint en.:) ja es omm..triadokat rajzolok mindenhova :D (mondjuk ez nem nagyon kapcsolodik ide de Echelon dolog:)hozza tartozik,hogy vasarolok a Marsstorerol(mondjuk ez nekem is jo de tudom hogy nekik megy a penz es igy szivesebben koltom el:P)Meeeg lattam eddig az osszes Vyrtot..("Adomanyoztam" is plusz penzt),habar en elso sorban nem a penzugyi dolgokat rakom elore.Hanem a lelki reszet.Ertheto amit irtal,hiszen szerintem is kolcsonosen mukodik.Lehet ez most furan fog hangzani,de adunk nekik szeretetet,bizunk bennuk.Biztos jo erzes tudni,hogy hany szazezren/vagy millioan (nemtudom pontosan) szeretnek minket,es biznak bennunk.Nem kozhelyeket sorolok,hanem ez a velemenyem.
Te hogy vagy ezzel az "ados" dologgal?
Nem voltam, mert az összes gépem behalt, a klaviatúrán pedig gyorsabban gépelek, mint telón. Na persze a Blackberry-men is van billentyűzet, de az csak kétujjas használatra alkalmas és untam azon pötyögni.
Szóval, egész jó, amiket írsz, nagyjából körbeírtad az Echelon lényegét. Valaki néhány napja itt is megkérdezte... picit felhomályosítottam ( http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__zene__3983619-kik-.. )
Hátöööö... mostmár kb. mínuszban tevékenykedem. Se időm, se kedvem nagyon pátyolgatni senkit. Úúúú, rossz vagyok :/
De annó voltam plakátolni, rendeztem pár akciót Pesten, amikor még hajlandóak voltak az emberek jönni :) meg találkozókat szerveztem... Felvettem a kapcsolatot rádiókkal, újságokkal, TV-kkel (kisebb-nagyobb sikerrel... inkább kisebb sikerrel :/ ). Meg hát a közösségi oldalak elkötelezett harcosa voltam, FB-on, Twitteren főleg :)
Sikerült az együttessel is találkozni, részben a kiadójuknak, nagyobb részt a szerencsénknek köszönhetően.
A VyRT először tök jópofi dolognak tűnt, sőt inkább érdekesnek... de mostmár egyre inkább elüzletiesednek és így már nagyon nem tetszik a dolog. Néhány hónapja J chatelt a rajongókkal és amit hallottam belőle, a 15 percből 10 percen át arról faggatta a nézőket, hogy "na, hány dollárért akarjátok majd látni az Artifact-et a VyRT-ön? ... De ne mondjátok a két dollárt!"... Én meg... o.O Most ha én mondom meg az összeget, akkor azt mondok, amit akarok, ha meg nem, akkor ne kérdezzen :P
Szal neked is Blackberryd van :D JARED RULEZ :DD nekemisazvan és én is lusta vagyok pötyögni
Hát bárcsak én is találkozhatnék velük..:( "GOLDEN TICKETS,WHY ARE YOU SO EXPENSIVE?":( Sajnos elég távol vagyok Bp-től itt Győrben és nem ismerek egy Echelont se..
Pedig minden vágyam elmenni egy ilyen Echelon találkozora,de viszont erre most ittvan VOLT mert az egyben egy nagy Echelon találkozo is :)
Én nem szoktam Vyrt-ön csetelni,mert soha nem enged fel az oldalra,de igen én is ezen a véleményen vagyok. Oké-oké hogy fizetni kell érte mert megcsinálják,komoly technikai cuccok stb.De tényleg ez a "Hány dollárért" dolognál én is leragadta. A másik ami még nagyon idegesitett,az az volt hogy karácsony/újévkor másról sem szolt Jared twittere,hogy milyen akciok vannak a marsstoreon..oké rendesek hogy ennyi kedvezményt adnak,mert rendeltem is az amúgy aranyárú marsstorról,de komolyan,mikor ott egy ünnep,tök boldog vagy meg minden, és kicsit felnézel twitterre,minden a pénzről szól. Jó nem általánosítók,de ennél tényleg leragadtam.
amugy a kérdést amit belinkeltél,én is megválaszoltam,mondjuk nem olyan bőven mint te :D
Utolsó: Köszi a tanácsot,reméllem meguszom bordatörés nélkül :D mindenesetre..sajnos ha én elhatározom hogy ottleszek az első sorban (bármennyire lehetetlenül is hangzik:P) én elérem. sajna és is tudok tolakodni,de legtöbbször azért állok le mert nem akarok gonosz lenni másokkal :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!