Egy koncert lesz ma este és úgymond "félek" elmenni. Nem tudom hogy mit hogy kell csinálni. Mit kell "tenni"?
Még sose voltam szórakozóhelyen de most lesz egy koncert akiket szeretek.
Nem tudom miért de félek attól hogy lemenjek mert nem tudok táncolni és nem tudom hogy mit csináljak ott mivel még nem voltam ilyen helyen.
Nem akarok ott állni mint egy hülye...
félek,izgulok és nem tudom mit csináljak
(tudom hogy ez hülye kérdés de komolyan nem tudom hogy mit hogy...)
17/F
e téren elég gátlásos vagyok.
ezért nem voltam még szórakozóhelyen
Ó ne aggódj emiatt,azért mert nem voltál még ilyen helyen,jól érezheted magad...
Nem muszáj táncolni,lehet ülve is mozogni a ritmusra,ha meg nem lesz ülőhely az sem baj!!!!Senki nem azt fogja nézni,hogy te mit csinálsz,mindenki a zenével lesz elfoglalva meg a fellépőkkel.Biztos vagyok benne,hogy te is jól fogod érezni magad,csak ne idegeskedj.Bulizni mész,lazulj el...
Szabad megkérdeznem,hogy kik fognak fellépni???
15/L
De kis cuki vagy:D
Kukázd össze a haverjaidat és menny le velük, talán velük nem paráznál annyira.
Alkoholt fogyasztásával a gátlások oldhatóak, de szigorúan csak ha már elmúltál 18!
Sok koncerten voltam már, de még én se tudom miért is mentem el egyikre vagy másikra, inkább te se ezzel foglalkozz:)
Supernem koncert Pécsen.
21 kor kezdődik... :(
De jövő pénteken lesz egy jó kis banda és szerintem arra megyek, csak az a gáz hogy olyan típus vagyok aki nem tudja kikapcsolni az agyát.De ha egyszer kikapcsoltam akkor átmegyek bulizósba :D
15éves kiscsaj, szívesen mennék veled :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!