Avril Lavigne vagy Hayley Williams a jobb énekesnő?
Most jöjjön akkor egy nem egyszavas válasz :))
Én mindkettejüket nagyon bírom, de ha mindenképpen választani kell, akkor inkább Avril felé húz jobban a szívem.
Ennek az a legfőbb oka, hogy Hayleybe sosem voltam szerelmes, de Avrilba nagyon régen igen! :)
10 évvel ezelőtt, amikor 13 voltam, fülig bele voltam zúgva az akkor 18 éves sztárba. Nagyon sok nedves álmot köszönhettem Avrilnak. Abban az életkorban voltam, amikor a fiúk maszturbálni kezdenek, és irulva-pirulva be kell vallanom, hogy amikor magammal játszadoztam akkoriban, közben szinte mindig Avrilon járt az eszem. Imádtam a hangját, a dalokat, amiket írt, a haját, testét, tekintetét, mindenét. Kár, hogy csak képeken meg videókon láthattam.
Ma már persze rég nem érzek ilyesmit iránta, de most is nagyon tisztelem őt és kedvelem a zenéjét. Mindig utánaolvasok, mi van vele, meghallgatom az új dalait, ilyenek.
Hát Hayley, ő azért évekkel később jött csak. Neki is szeretem a muzsikáját, valamint bájos teremtésnek tartom, de ő sosem rabolta el úgymond a szívemet. :)
nyilvánvalóan Hayley a jobb énekesnő, csak ez senkit nem érdekel, mert Avril felkapottabb és Hayley-nek jelenleg idióta frufruja van, és azzal van mindenki elfoglalva, de ennek a nőnek mindent elnézek, mert miért ne?
ui: Hayley Williams feat. B.o.B. - Airplanes - nincs olyan, aki ezt a számot ne szeretné
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!