Melyik ez az együttes?
Figyelt kérdés
Egy lánybandáról van szó, olyan 2007 körül hallottam 3 számukat is a tv-ben, hárman voltak. Ha jól rémlik volt szőke, fekete hajú, meg minden. Bulizós számaik voltak angolul. Nem lehet olyan hosszú az együttes neve. Azóta nem hallottam róluk. Egyik klipben felmennek hozzájuk pasik, meg buliznak, valami kádas cuccra is emlékszem, remélem nem keverem valami mással. Valakinek valami tipp?2013. jan. 2. 15:43
1/15 Solonariwan válasza:
The Veronicas esetleg? Mondjuk ott 2 fekete hajú leány volt, azóta az egyik szőke lett.
5/15 A kérdező kommentje:
Nem, egyik sem. Ilyen plázacica félék voltak... és az együtesnek valami rövid neve volt mintha
2013. jan. 2. 16:08
6/15 anonim válasza:
atomic kitten?
girls aloud?
ezek is plázacica félék..
7/15 A kérdező kommentje:
nem ezekről már hallottam nem lehetnek világhírűek szerintem
2013. jan. 2. 16:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!