Sok különbség van a rockerek és a metálosok között?
Vagy csak annyi hogy a metálosok inkább metált hallgatnak ?
Vagy más ? A kérdés nem kamu, tényleg kíváncsi wok.
Én a kettő között állok. Az, hogy egy metálos leszólja a 'lightosabb' zenéket, inkább személyfüggő, mintsem zenei ízlés. Van olyan rocker ismerősöm, aki a metált szólja le, mert 'jaj hát abból semmit nem értek', és van olyan metálos, aki a rockot szólja le, mert nem hörögnek benne. Ez teljesen embertől függ.
Szerintem annyi a különbség, hogy a metálosok azért úgymond vadabb zenéket hallgatnak, míg a rockerek nem hörögnek a zenére. Van a külső különbség is, (már ha valaki úgy öltözködik ahogy a 'stílusban kell') a rockerek bakancsot hordanak, bandás felsőket, málhával járkálnak, míg a metálosok full feketében, morbid sminkkel (:D), itt is általában jellemző a bandás cucc, sok szegecses dolog (bár ez van a rockereknél is, de azért van különbség, keress rá), és vannak akik platform bakancsot vesznek fel.
Én pl. meghallgatom a rockot és a metált is. Nem szólom le egyiket sem. Van jó és rossz zene, műfajtól függetlenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!