Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Nagyon rossz az angol kiejtése...

Nagyon rossz az angol kiejtésem szerintetek? (link)

Figyelt kérdés

Szeretek énekelni de valamiért csak ének közben ilyen.

Ha beszélem az angolt akkor szép kiejtésem van.

nagyon gáz?

[link]

2013. jan. 2. 13:56
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

köszi:)

remélem :))

2013. jan. 2. 14:20
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Remélem nem baj,hogy letöltöttem a dalodat,és azt hallgatom azóta mindig?:)))
2013. jan. 2. 14:28
 13/23 A kérdező kommentje:

nem..:)

Én is hallgatom :DD

2013. jan. 2. 14:34
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Hogy hívnak? Csak, hogy tudjam ki vagy amikor látlak az x-faktorban!:)
2013. jan. 2. 14:56
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

Nyugodtan lepontozhatsz de őszinte leszek. Jómagam nagyon vájtfülű vagyok, és nem mellékesen énekes/frontember.

A kiejtésen van még mit csiszolni, de ne aggódj miatta, voltak már a tvben sokkal rosszabak is.

Intonációs problémák azért még akadnak, és maga a dal amit énekelsz sem a legnehezebb, nincs benne sok hangnem váltás, kitartani sem kell a hangokat, ráadásul nem is az építkezős, hogy valami robban a végén. Nem rossz de ez alapján még messze nem szabad komolyan venni azokat akik emiatt "őstehetségnek" tartanak. Én javaslom az énektanárhoz való járást, rengeteget tud segíteni. És ne feledd nem mindig a pozitív kritika a jó kritika, mert abbol sosem lehet tanulni :). Ettől függetlenül ügyes vagy, csak én nem vagyok annyira elfogult mint az itteni emberek többsége. :)

Tegernako

2013. jan. 2. 15:06
 16/23 A kérdező kommentje:

Köszi hogy őszinte vagy.Én úgyérzem hogy ez az egyik legnehezebb dal,mert konkrétan az egész dal hajlításokból áll.

De köszi mégegyszer

2013. jan. 2. 15:11
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

A hajlítások nem könnyüek da vanak náluk sokkal, de sokkal nehezebb énektechnikák.

Javaslok pár videót hallgasd meg őket. Lehet hogy nem fognak tetszeni de én a technikák, és énektémák miatt dobom őket :)

http://www.youtube.com/watch?v=zbQZkqzh9p8

ez egy viszonylag egyszerűen induló dal, de a végére igen csak beindul. Tipikusan építkezős, lehet gyakorolni sokat segít.

http://www.youtube.com/watch?v=zqEWY57IaDI

Ez valószínüleg nagyon nem a Te stílusod de az énekes tényleges őstehetség. Amit itt hallasz azt mind egyedül énekli ki. Iszonyat nehéz témái vannak remélem kíbírod a refrénig. :)

http://www.youtube.com/watch?v=vDLSlg78gFU

Ezt pedig tudom, hogy 4-en éneklik de az éneklés minden létező fortélyát bemutatják benne. ezt is javaslom gyakorolni. De ne a Seales verziót, mert ez technikailag nehezebb= jobban lehet vele fejlődni!

Tegernako

2013. jan. 2. 15:23
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Én is őszinte voltam,mikor azt mondtam,hogy szerintem őstehetség vagy! Igaz,hogy attól nem fogsz fejlődni ha dicsérnek,de azért ne haragudj meg amiért piszkosul jónak tartalak!:D Fejlődni biztosan tudsz még,és az se árt,ha képzed a hangod,és tanulod az angol nyelvet! Én is őszinte voltam,bár nem vagyok hozzáértő,de nekem akkor is tetszett úgy ahogy van,a hajlításokkal,a intonációs hibákkal együtt,(már ha tényleg voltak).Amúgy a youtube-n nagyon sokan elénekelték még ezt a dalt,és próbáltam összehasonlítani a tiéddel. (kb 10 előadót hallgattam meg) A tiéd volt a legjobb! Komolyan mondom! De nem kell,hogy a fejedbe szálljon a dicsőség emiatt!:D
2013. jan. 2. 15:24
 19/23 anonim válasza:
100%
Szerintem nagyon jó vagy csak így tovább :)
2013. jan. 2. 18:40
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon szép! Lehet, hogy a következő x faktort nézem majd :D
2013. jan. 2. 21:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!