Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Egy ilyen FM transmitter mire...

Egy ilyen FM transmitter mire való?

Figyelt kérdés

[link]

Régi Opel kocsim szivargyújtóján keresztül szeretnék zenét hallgatni USB-n keresztül. Ez a szerkezet arra való?

2012. dec. 29. 14:30
 1/4 anonim ***** válasza:
Arra, de nekem ezerszer jobban bevált egy kazettaadapter+mp3 lejátszó/laptop/telefon variáció.
2012. dec. 29. 14:38
 2/4 A kérdező kommentje:

Tudnál nekem olyat linkelni hogy legyen róla valami elképzelésem?

Amúgy az ár és a hangzás a legfontosabb, szóval ha bedugom a pendrivet akkor arról elindul a zene a kocsi hangszóróiból? Bocsi az értetlenkedést.

2012. dec. 29. 14:42
 3/4 anonim ***** válasza:
Szia nekem is a kocsimban van egy ilyen FM transzmitter. Olyan mint egy mp3 lejátszó, van egy saját frekvenciája, bedugod a szivargyújtóba, megkeresed azt a frekit ami a transzmitteren van és megy a zene. Sajnos minőségileg tényleg nem a legjobb, néha vannak "kósza jelek" rajta, de én amire használom arra teljesen jó.
2012. dec. 30. 11:03
 4/4 anonim ***** válasza:
lesz alapzaja. működni működik, de gyengusz
2012. dec. 30. 11:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!