Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Gitárra lehet venni vagy...

Gitárra lehet venni vagy házilag rátenni valami hangtompító féleséget?

Figyelt kérdés
"Csak" egy nylonhúros klasszikus gitárról van szó, de szeretném a lehető leghalkabbra sikeríteni a gyakorlásokat.

2012. dec. 28. 17:57
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Hát ilyen még nem hallottam... :D Próbáld meg, hogy betömöd a hanglyukat, illetve a testet is kitömheted valami puha anyaggal (textifélével?).
2012. dec. 28. 18:00
 2/15 anonim ***** válasza:

Hanglyukba lehet tenni ilyen gumbs hanggerjesztő gátlót.

Meg húrok között is vannak szerintem különbözőek.

Bár klasszikus gitár szerintem nagyon halk, halkabbá tenni ezt a hangszert hát... Akit ez zavar az anti zenés biztosan

2012. dec. 28. 20:18
 3/15 anonim ***** válasza:

én a húrlábnál szoktam a húrok közé egy gumit betenni, ha annyira halkan kell, és akkor tényleg csak te hallod. minél szélebbre teszed, annál jobban még hallatszódik a hang, de nem lesz hangos.

a hanglyukba való gumi szerintem nem erre való

2012. dec. 28. 20:22
 4/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm az ötleteket, ki fogom próbálni! Mentek a kezek.
2012. dec. 28. 22:47
 5/15 anonim ***** válasza:
De igen, az a hanglyukba rakott gumi pont arra való, hogy a hanglyukon kijövő hangokat lehalkítsak, ezáltal a gerjedést csökkentse. [link] na neked ennek a klasszikus gitárhoz való változata kellene, csak ahhoz nem találtam linket :(
2012. dec. 29. 17:15
 6/15 anonim ***** válasza:
hát, gerjedést csökkenti, azt értem, de nem a hanglyukból jönnek ki a hangok::D bár, lehet hogy valamit segít, de tompításnál nem a hanglyuknál kell keresni a problémát
2012. dec. 29. 17:17
 7/15 A kérdező kommentje:
Az, hogy a gerjedést csökkenti, nem egyenlő azzal, hogy halkítja?
2012. dec. 29. 17:49
 8/15 anonim ***** válasza:
nem csak azért gerjed valami, mert hangos, máshogy jön vissza hang a dobozból. de ha hang nem a hanglyukból jön ki
2012. dec. 29. 18:36
 9/15 A kérdező kommentje:
Értem, köszi.
2012. dec. 30. 09:30
 10/15 anonim ***** válasza:

A játékhoz meg kell tanulni a pengetés erősségét, a tompítást,a hangszínét, hogy hol pengeted.

A kezed kell legyen, ami szabályoz.

Finoman is lehet, érzéssel...

2012. dec. 30. 10:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!