Helyesen értettem az alábbi számot?
Metallica - The unforgiven I számról volna szó.Az alábbi vettem ki belőle, szeretném tudni, ti mit gondoltok róla:
Egy fiatalember születik a földre, a társasalom alsóbb rétegeibe. Egy ún. "whipping boy" lesz belőle, akiket a középkorban akkor vertek meg, ha egy vele kb. egykorú nemesgyerek tett rossz fát a tűzre. Ez a fiú megesküszik magának, hogy változtat ezen, lesz valaki. Minden erejével megpróbálja kivívni az emberek elismerését, ám ez nem sikerül neki, mindenki ellene van ebben a világban. Az emberünk idősen hal meg, sajnálva, hogy nem tudta megtenni, amit akart.
Én kb. így értettem, a "whipping boy" értelmét szótárból vettem, és tökéletesen passzol is a szövegbe: "They dedicate their lives to running all of his", ám ha ti tudtok jobbat mondani, örömmel meghallgatnám.
A Black Album miatt lett "underground" thrash metal zenekarból csak "hard rock", az volt az utolsó amit képes voltam meghallgatni, a Load, St. Anger és társai már nem tükrözik azt amiért népszerűvé vált a zenekar.
A fent említett albumból azért adtak el sokat, mert szélesebb rétegek felé nyitottak a populárisabb, puha dallamokkal, nyilván a többség nem vevő az első négy album vadabb zenéjére.
Technikailag meg az ...and Justice for All jelentette a csúcsot, ahol nem tudtak megállni, azoktól komplexebb számok azóta se voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!