Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Gitárosok! Hogy lehet ezt...

Gitárosok! Hogy lehet ezt megcsinálni gitárral?

Figyelt kérdés

Sose értettem ezt a technikát. A videóban van egy példa.

http://www.youtube.com/watch?v=VdQlfy0xak8

4:10 és 4:20 között kb.

Szóval hogy bár mély hangot fog, mégis olyan magas és éles hangot szólaltat meg. Hogy pengeti vagy mit csinál?

2012. dec. 26. 16:50
 1/4 anonim ***** válasza:
uveg hang,es senki sem fogja neked elmagyarazni,hogy hogyan kell csinalni mert ugysem fogod megerteni.Menj tanarhoz,
2012. dec. 26. 16:54
 2/4 A kérdező kommentje:

hehe. Nem kell tanár. Rájöttem magamtól. De azért kösz a tippet. :D

De azért ha valaki el tudja magyarázni is, akkor örülnék. MErt nem vagyok benne teljesen biztos, hogy jól csinálom. Bár szerintem korrekt. :)

2012. dec. 26. 16:57
 3/4 anonim ***** válasza:
és honnan tudod, hogy aki ide ír, az nem fog hülyeségeket írni?:D
2012. dec. 26. 17:12
 4/4 A kérdező kommentje:
Kipróbálom egyszerűen. Ha nem jól írta és úgy nem megy, akkor megkérdezek egy tanárt. Ha azért nem megy mert béna vagyok, akkor is megkérdezek egy tanárt. Száz szónak is egy a vége. Bár amit én csináltam, szerintem jó. De biztos ami biztos, ha legközelebb arra járok, akkor megkérdezem a volt tanáromat, hogy akkor hogy a kutyatökében van ez. :D
2012. dec. 26. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!