Milyen gitár az Epiphone Les Paul Junior? Jó gitár lenne kezdésnek?
Nekem les paul special 2-m van nagyon jó.. bár egy picit nehéz a feje de tökéletesen szól ha a hangszedőt kicseréled akkor olyan Gibson hatást lehet vele elérni!!
Életemben nem láttam még a juniort,de az szerintem olyan kis gyerekeknek való! (nem biztos, csak a juniorból gondolom azért!) Cort gitárok is jók az egyik haveromnak X-2-je van az olcsóbb szerintem mint az epiphone,de ne feledd az epiphonet a Gibson gyártja ,de olcsóbb cuccokból! szerintem döntsd el hogy epiphone les paul special II vagy Cort X1!
Nem gyerek gitár. A belépő szintet jelölte eredetileg a Gibson-nál (Epiphone-nál most is az), de most inkább a Melodymaker a belépő szint.
Gibson Les Paul Junior. Főleg a Punk a zenében kezdték előszeretettel használni nyers hangzása miatt. Például Billie Joe Armstrong a Green Day-ből, vagy John Lennon a the Beatles-ből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!