Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Zongora vagy fuvola?

Zongora vagy fuvola?

Figyelt kérdés
zongora vagy fuvola? Nem tudom eldönteni, hogy melyiken kezdjek el játszani hisz mind a kettő tetszik.. Segítségeteket kérném :S A válaszokat előre is köszönöm! :)
2012. dec. 21. 20:39
 1/7 anonim ***** válasza:
A zongora drágább, de szerintem sokkal jobb, bár és nem szeretem a fúvósokat... Melyikhez húz jobban a szíved?:)
2012. dec. 21. 22:06
 2/7 anonim ***** válasza:
én zongorát választanám
2012. dec. 23. 00:20
 3/7 A kérdező kommentje:
Pont ez az, hogy sajnos mindkettőhöz húz a szívem. Azért nem tudom eldönteni. :/
2012. dec. 24. 18:30
 4/7 anonim ***** válasza:
19%

Idk lehet hülyeség de ez a én észrevételem:

Zongora külön álló hangszerként tökéletes hiszen 2 kézzel 1ikkel a "dallamot" játszod a másikkal a "háttér"zenét""

Furulyán pedig csak a dallamot tudnád játszani

2012. dec. 25. 13:13
 5/7 anonim válasza:
ZONGORA
2012. dec. 28. 13:14
 6/7 anonim válasza:

Fuvola! :)

Amikor beiratkoztam zeneiskolába én ez a két hangszer közötft vaciláltam, de a fuvolát választottam és nem bántam meg!:)

2013. júl. 29. 12:30
 7/7 anonim válasza:
Szerintem a fuvolát válaszd. Én már 5 éve fuvolázok és nagyon szeretem. Nagyon szép hangja van és hordozhatod is. Igaz, kicsit bonyolult megszólaltatni néhány hangot, de ha szorgalmasan gyakorolsz, egyre jobban megy majd. :)
2013. okt. 4. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!