Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Szerintetek vegyek újat vagy...

Szerintetek vegyek újat vagy a régit újítsam fel? Gitár

Figyelt kérdés
Szóval még régebben vettem egy Behringer elektromos gitárt jó olcsón,akkor még nem igazán értettem hozzá, szóval szerintetek vegyek inkább új gitárt vagy ezen cseréljek húrokat, hangszedőket(pickup), esetleg nyakat és készítsem el, az úgy mond egyedien összerakott gitáromat vagy vegyek egy jobbat, mondjuk Fender-t, Cort-t, stb?

2012. dec. 20. 16:27
 1/3 anonim ***** válasza:
szerintem vegyél egy újat, de egy behringer 15ezer ft, egy fender meg 150, úgyhogy nem értem, ha van egy csomó pénzed, akkor miért akarnád egyáltalán a régit megtartani?
2012. dec. 20. 16:29
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Szarból nem lehet várat építeni.
2012. dec. 20. 17:10
 3/3 anonim ***** válasza:

Többe kerül ha normális alkatrészekkel akarod felturbózni, mintha veszel egyet jót... és még akkor se biztos, hogy meglesz az összhang köztük.

Egy ilyen alapszintű gitárt inkább nem érdemes.

2012. dec. 20. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!