Vegyek új gépet, vagy újítsam a régit?
Figyelt kérdés
A régi gépem:
Alaplap: Optiplex GT260X
Videókártya: ATI Radeon HD3450 (ezt nem cserélném!)
Processzor: Intel 1,8ghz
Memória: azt hiszem 1,5ghz
Merevlemez: 30gb
Az újításra max 50k-t szánnék.
A gép kéne: főleg gameplay videózásokra. Minecraftot szeretnék venni fix 25-30 fps-el. Néha még CS-znék (source,1.6),TF2-znék,Terrariáznák,COD2-znék meg néhány játékot bemutatnék (bandicam-mel vagy fraps-szel).
Amennyiben új gépet érdemesebb venni,akkor arra sem áldoznék túl sokat (pénz hiányában). Maximum 90 - 105k-t.
Viszont akkor az már überf.sza legyen. Vegyen fraps kicsit nagyobb igényű játékokat is. Ha nem túl nagy kérés.
2012. júl. 16. 16:26
1/8 A kérdező kommentje:
Optiplex GX260 *
2012. júl. 16. 16:26
2/8 anonim válasza:
Szerintem a legjobb megoldás ha kompletten raknál össze egyet. Vagy esetleg a használtpiacon nézni gépet.
3/8 A kérdező kommentje:
Ehhez sajnos nem nagyon értek. Tudnál-e esetleg segíteni a gép kiválasztásában?
2012. júl. 16. 16:35
4/8 anonim válasza:
5/8 anonim válasza:
6/8 A kérdező kommentje:
Kedves gyakorivalasz2!
A harmadik,azaz a "tower" van nekem :)
2012. júl. 16. 17:00
7/8 anonim válasza:
"Memória: azt hiszem 1,5ghz" :D ez jó volt :D
8/8 A kérdező kommentje:
Bocsi,fáradt voltam amikor ezt írtam. 1,5 GB-re gondoltam.
2012. júl. 19. 20:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!